UTorrent virüslü müdür?

Zaten yalnızca RDR 2 indirdim ona da mecburdum, farklı bir crack oyunum yok.

Sen bilirsin ama bende ilk başta öyle yapmiştim crack oyun indiriyordum PC mavi ekran sorunu falan veriyordu değişik değişik şeyler oluyordu ve tek çözüm olarak tüm sürücüleri temizleyip format atmak oldu yani bir oyun icin tüm verilerinizi riske atmaya değmez.
 
Nereden baksan 15 yıldan fazladır torrent ile indirme yaparım. uTorrent programını en son kullandığımda rezil rüsva bir haldeydi. Her tarafında reklam doluydu ve bununla yetinmeyip bir de arka planda CPU üzerinden coin mining yapıyordu. Geliştiricileri tam aç gözlü oldular. Tabi burada uTorrent'i saçma sapan bir yerden indirip üçüncü taraf bir kişiden malware yemekten bahsetmiyorum. Direkt kendileri bu haltı yedi. Onun yerine qBittorrent kullanmanı tavsiye ederim. Tertemiz program. Sistemini sömürmediği gibi uTorrent'in parayla sattığı bazı şeyleri sana ücretsiz sunar(reklamsız kullanma, indirmesi devam eden videoları izleyebilme).

Torrent konusunda esas endişelenmen gereken şey istemci program değil torrentin kaynağıdır. Korsan olduktan sonra güvenliği için %100 garanti veremeyiz ama az çok güvenilir kaynaklar da var tabi. Forum kuralları gereği açıkça adres veremiyoruz.
 
UTorrent'ın kendisi virüslü değil, ama adware. Bir ton reklam var üstünde. qBittorrent dene. Ek olarak torrentta indirirken kullandığın yazılımdan ziyade, kaynak virüslü olur.
 
Crack oyun indirmeni önermem PC'ni berbat edersin. Hiçbir antivirüs programi goremez virüsleri. PC'nde mining yapilir verilerin calinir her şey basina gelebilir o yüzden asla onermiyorum.

Abartmayın be usta şakasız 7 yıldır bu sektördeyim, sadece 1 kez bilgisayarıma virüs girdi. Onu da ben indirmedim, bilindik sitelerden indirildiği sürece sorun çıkmaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
UTorrent sadece aracı (istemci). MediaFire'da olan bir dosyayı Firefox veya Chrome'dan indirebilmeniz gibi.
Yine de kötü bir istemci olduğu için qBittorrent gibi daha iyi bir istemci kullanmanızı tavsiye ediyorum.

GTA4'ü asıl indirdiğiniz yeri bilmiyoruz. Daha açık olan kurallardan anlamadığım kadarıyla paylaşmanız ban ile sonuçlanacak. Bu yüzden kendi iradenizle bulduğunuz yerin güvenilirliği karar vereceksiniz.
Tavsiyem Türkçe olan sitelerden uzak durmanız.
 
U torrent virüslü değildir. Ancak özel mülkiyet yazılımdır yani arka kapılarda ne iş yaptığı, yapacağı bilinmez. Kaynak kodu kapalı olduğu için de kötü işler yapmadığını kanıtlayamaz. Ayrıca bildiğim kadarıyla Utorrent çok fazla tracker(izleyici) içeriyor. Qbittorrent program olarak daha güvenli ve hafif olacaktır. Korsan oyun tabi ki önerilmez ancak her korsan oyun da yukarıda yazılanlar gibi art niyetli değildir. Popüler ve güvenilir kaynakların dosyalarında sorun çıkmaz genelde.
 
Ben olsam gider para verirdim bu tur seyler virus olur. Cunku adam gidiyor parali seyi bedava yapiyor. Hic bi insan bedava bisey yapar mi sonucta.

Torrent virüs değil, bir dosya iletişim protokolü. Torrent üstünden indirdiğiniz içerikler tamamen sizin sorumluluğunuzda. Bundan dolayı zararlı yazılım da bulaşabilir, hiçbir şey olmayabilir de. Gidip virüslü içerik indirirseniz bunda Torrent'in suçu olmuyor. Ancak genel olarak bilindik yerlerden indirdiğiniz dosyalarda sorun çıkmaz, genelleme yapmak doğru değil elbette, virüs taramasını asla aksatmayın. İndirdiğiniz yer önemli. qBitTorrent kullanın bu arada. Diğerleri Adw.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı