Hayatınızın en iyi dönemi ve en kötü dönemi hangisiydi?

Ben içinde bulunduğumuz bu gençlikten de ümitli değilim çoğu saçma düşüncelerde. Kimse ülke adına faydalı amellerde değil. Ülkenin umudu bilgili gençlikte.

Bilgili gençlik dahi çok bilgili değil aslında. Kendilerini düşündüklerini düşünüyorum ve bunların sayısı kaç olabilir ki? Ben çevreme baktıkça emperyalizm özentileri, TikTok kullanan, kendini havalı sanan, motorları havalı bir şey sanan işte TikTok kullanıyorsanız anladınız ya. Devamını açıklamama gerek yok. Bu gençlikten ben de çok ümitli değilim zaten ama yapacak bir şey yok ya batıp gideceğiz ya da bizi bir kişi kurtarır bilemiyorum.
 
Merak ettim hayatınızın en iyi ve en kötü dönemi hangisiydi neden? Benim sanırım en iyi dönemim ya şu an ya da pandemi. Pandemide hiçbir derdim yoktu. Akşama kadar yat kalk sadece. Okul derdi de yok. Aklım boş yani öyle gitti aylarca. Canlı derslere de katılmıyordum. Birçok kişi için kötü bir dönem olmuştur (malum virüs) bana hiç bulaşmıyordu o yüzden pek sorun çekmedim. Peki ya sizin?
En iyi dönemim 2013 senesi ve 2023 yılındaki ilkbahar dönemi. En kötü dönem ise şu an içerisinde bulunduğum süreç. Bakalım, toparlarız bir şekilde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı