Sağlam hikayeli oyun önerisi

hikmete2

Zeptopat
Katılım
8 Şubat 2024
Mesajlar
1
Hocam merabalar. Oyun oynamayalı uzun zaman oldu. Aslında oynayacak oyun bulamıyorum. Açık dünyaya falan gerek yok o görevden diğerine koşmak istemiyorum. Sadece hikaye odaklı oyun istiyorum. "The Wolf among us" "Detroit:Become Human" "Beyond:two souls" "Heavy rain" "Mafia:DE" gibi oyunlar oynayıp etkisinden çıkamadığım oyunlardır. Böyle sağlam hikayeli bitirdiğimde etkisinin kaldığı bir de pastanın üzerine çilek tarzı seçenekli olursa taddddından yenmez. Konulara baktım hikayeli oyunlara da pek benlik oyun yok. Şimddiden teşekkürler
 
Hocam merhaba. Oyun oynamayalı uzun zaman oldu. Aslında oynayacak oyun bulamıyorum. Açık dünyaya falan gerek yok o görevden diğerine koşmak istemiyorum. Sadece hikaye odaklı oyun istiyorum. "the Wolf Among Us" " Detroit: Become Human" "beyond: Two Souls" "Heavy Rain" "Mafia: De" gibi oyunlar oynayıp etkisinden çıkamadığım oyunlardır. Böyle sağlam hikayeli bitirdiğimde etkisinin kaldığı bir de pastanın üzerine çilek tarzı seçenekli olursa taddddından yenmez. Konulara baktım hikayeli oyunlara da pek benlik oyun yok. Şimddiden teşekkürler.

Uncharted serisine bakabilirsin. The Last of Us Part 1 var bilgisayar versiyonu. Ya da Red Dead Redemption 2'ye de bakabilirsin. Ayrıca Uncharted ve The Last of Us Part 1 Türkçe seslendirmeye sahip. Ve şahsen sizin istediğiniz pastada çilek tadını The Last of Us Part 1 bende bıraktı.
 

Geri
Yukarı