20.000 TL Laptop Tavsiyesi

Bütçe
20000 TL
Oyun için bilgisayarım var. O yüzden ofis ağırlıklı olacak ama uzun yıllar götürebilecek bir laptop arıyorum. Muhtemelen onda oyun oynamam ama ufak tefek şeyleri de açarsa fena olmaz. Ekran benim için önemli. Mutalaka IPS panel olacak. Hafıza da minimum 1 TB SSD olacak. RAM tercihen 16 ama 8 de duruma göre olabilir. 16 GB olduğu durumda fark aşırı yoksa limit 22K falan yükselebilir. Son olarak 1 TB dedim ama işleri aşırı zorlaştırıyor ise 512 de yine olabilir. Neticede oyun amaçlı kullanım olmayacak. Tavsiyeleriniz nelerdir?


İşlemcisi iyi.
 
Ofis PC'sine bu kadar verilmez bence. Render alınmayacak çünkü. Önemli olan aynı anda birden fazla uygulamayı kasmadan açabilmesi, kaliteli ekran, uzun pil ömrü.
Hocam arkadaş 1 TB istiyor. Ondan bulurken pahalıya patlıyor.

Panel TN hocam. Yoksa yine bir bakardım. Teşekkür ederim.
Panele bakmadım :(

Panel TN hocam. Yoksa yine bir bakardım. Teşekkür ederim.
Bu da benimki istersen bakarsın.
 
@Artoria Pendragon var mı bildiğin hocam 20 22k civarına fiyatını en hakeden ofis laptopu hangisi? 300 nit 120 hz civarı ekranı olan laptop var mıdır?

Düşündüm de arkadaşın zaten PC'si var. Şuan alacağında sadece işlemci depolama rami ve bataryayı önemsemesi daha iyi olur. 300 nit ya da 120 hz bi tık fazla kaçabilir.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı