PS 6 performansı nasıl olur?

El konsolu olayı da çok ilgi çekici. Henüz daha emekleme asamasinda diye düşünüyorum ama 780m gibi ürünleri görünce birgün 1080p Ultra 144FPS cebimize sigacak inaniyorum.
Xbox'ın gelecek nesili bu nesil gibi çift konsolla geçireceği kesin gibi birşey ve biride el konsolu olucak gibi duruyor bence xbox böyle bir el konsolu yapmayı başarabilir.
 
Xbox'ın gelecek nesili bu nesil gibi çift konsolla geçireceği kesin gibi birşey ve biride el konsolu olucak gibi duruyor bence xbox böyle bir el konsolu yapmayı başarabilir.
Katılıyorum. Bence performansı Series S ve Series X ortası olan bir el konsolu çıkarırlarsa ve fiyati da uygunsa ideal oyun cihazi olur.
 
PS 6 bekliyorum sizce 4K da kalite modunda.
60-90 FPS verir mi? Verirse ne kadar verir tahmini olarak.

Not: PS 5 falan al demeyin PS 5 kalite modunda 4K 60 FPS vermedigi için istemiyorum bir de doğru düzgün oyun yok.

Sen konsol alma çünkü konsol oyunları için alınır. Şu kalitede bu kadar FPS verir bilmem ne kafasına giriyorsanız üzer ciddi diyorum. Bugün beğenmediğin PS5 PC tarafında 2020 yılında çıkmış olmasına ve kağıt üstünde hemen hemen RTX2070S gücünde olmasına rağmen optimizasyon ile RTX 3070'i geçiyor. Yüksek çözünürlüklerde PC'ye göre high - Ultra arası ayarlarda 30FPS de olsa oyun açıyor medium high arası ayarlarda da 2K 60FPS oyun açıyor. Rekabetçi oyunlarda 1080-2K arası çözünürlüklerde 120FPS veriyor. Bahsettiğimiz makine 400 dolar/Euro ile pazarlanan donanıma sahip. Konsol üreticileri her zaman konsolu olabildiğinden fazla reklamla tanıtır. 1 tane indie oyunda 4K (native) 60FPS verse bile kutuya sanki 4K 60FPS makinesiymiş gibi yazarlar bunlara alışman gerek bu hep böyleydi. Soruna ciddi cevap verecek olursam PS6'yı Kasım 2027 çıktığı dönemde 8K oyunculuk ile pazarlayacaklarını düşünüyorum. 8K 60FPS beklentisiyle alırsanız hüsrana uğrayacaksınız benden demesi aynı şekilde yeni gelecek Xbox'ı da öyle pazarlayacaklar. Konsol kalite modunda o dönem 8K 30FPS verebilir bir ihtimalle performans modunda ise 4K oynatır. Bunlar benim tahminim geçmiş nesillere de bakarsak.
 
Bu GTA 7 minimum nasıl bir sistem ister diye bir konu açmak gibi daha durun Pro'su falan var bunun hocam en az 2 yıl var PS 6'nın gelmesine.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı