Peki Pro versiyonu mu alınmalı yoksa düz versiyonu yeterli olur mu?
Düz yeter.
Peki Pro versiyonu mu alınmalı yoksa düz versiyonu yeterli olur mu?
Alacaksanız Pro ile arasındaki görünen tek fark pil ömrü, 40 saat bana çok az geldi. Bana yeter derseniz düz almanız yeterli olur.Peki Pro versiyonu mu alınmalı yoksa düz versiyonu yeterli olur mu?
Alacaksanız Pro ile arasındaki görünen tek fark pil ömrü, 40 saat bana çok az geldi. Bana yeter derseniz düz almanız yeterli olur.
Bütçenizi yoracaksa zorlamaya değmez hocam.40 saat cidden az gibi bir süre fakat Pro ile de ciddi fiyat farkı var ya...
F1 400 IPS ve 1000Hz sunarken aynı fiyata sahip m3s 2000 Hz ve 650 IPS sunuyor neden herkes F1 öneriyor gerçekten merak ettiğimden ve bilmediğimden soruyorum bu kadar kalite farkı olabilir mi sayısal olarak m3s her türlü daha önde veyahut yurt dışı tercih edebileceksen M800 Ultra Amazon'da 1500 TL 4000Hz dongle ile 4000Hz + 650IPS diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin ama bu fiyat seviyelerinde daha iyi değerlere sahip fareler varken neden F1 öneriliyor gerçekten bilen bir arkadaş varsa beni de aydınlatabilir mi?
@AdaBagcibasi @517298
Öncelikle F1 ile M3S'in kullandıkları sensör aynı yani IPS olarak aralarında bir fark yok. Eğer F1 Pro alırsanız ileride dongle ile 4K Hz'e kadar kullanabilirsiniz. Darmoshark M3S'in malzeme kalitesi gerçekten kötü, bizzat kullandığım için söylüyorum. Bana pek güven vermemişti, üst düzey bir ürün kullanıyor gibi hissettiren bir mouse değil.
Hocam M800 Deluxe hakkında çok detaylı bilgim yok açıkçası. Teknik olarak birbirlerine benzeyen mouselar. Bütçenize hangisi uyuyorsa ve içinize hangisi siniyorsa onu almanız en iyisi olacaktır, aralarında fark edebileceğiniz net bir fark olacağını sanmıyorum.M800 Deluxe ile F1 veya bütçe yeterse F1 Pro arasında kaldım açıkçası
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.