2 bin TL bütçeye kablosuz mouse önerisi

Bütçe
2000
Bende halen çok kararsızım. Ya Düz F1 modelini ya da Delux M800 ultrayı düşünüyorum

Yurt dışında daha kolay erişip eleştirildiği için yorumlarda genel kanı bu ürünün bu fiyattan fazlasınj hakettiği yönünde. İstersen yurt dışı inceleme videolarını izleyebilirsin.

Yurt dışında daha kolay erişip eleştirildiği için yorumlarda genel kanı bu ürünün bu fiyattan fazlasınj hakettiği yönünde. İstersen yurt dışı inceleme videolarını izleyebilirsin.

Peki F1 modellerine falan da bakıp onlarla kıyasladınız mı hocam araştırma yaparken? Ya ultrayı yada f1 i alacağım da kararsızım

m800 deluxe sorunlu okuduğum kadarıyla alıcaksanız m800 ultra almalısın birde m800 özellik olarak çok iyi görünüyor istatistiklerde evet bende hemen sipariş edicektim ama bazı yerlerde malzeme kalitesinin dandik olduğunu ve elde çok kaba hissettirdiğini söylediler eloshape'ten baktım ve evet gayet büyük bir mouse ben razer viper mini kullanıyordum onun kadar olmasını istiyorum daha büyüğü bana uymaz claw tuttuğum için tabi yine burda iş tercih meselesine kalıyor ama ben zaten konu açmıştım attack shark x3 sipariş etmiştim iptal edip bunlardan birini tercih edicektim iptal etmekten vazgeçtim attack shark x3'ün gelmesini bekliyorum olmadı iyi kötü 1-2 sene kullanırım o süreçte zaten komple pc vs yenilemeyi düşünüyorum muhtemelen en üst düzey modellere geçiş yaparım bu tarz konularla başımı ağrıtmam.
Bende halen çok kararsızım. Ya Düz F1 modelini ya da Delux M800 ultrayı düşünüyorum

M800 Deluxe sorunlu okuduğum kadarıyla alacaksanız M800 Ultra almalısın bir de M800 özellik olarak çok iyi görünüyor istatistiklerde evet bende hemen sipariş edecektim ama bazı yerlerde malzeme kalitesinin dandik olduğunu ve elde çok kaba hissettirdiğini söylediler Eloshape'ten baktım ve evet gayet büyük bir mouse ben Razer Viper Mini kullanıyordum onun kadar olmasını istiyorum daha büyüğü bana uymaz claw tuttuğum için tabii yine burada iş tercih meselesine kalıyor ama ben zaten konu açmıştım attack shark X3 sipariş etmiştim iptal edip bunlardan birini tercih edecektim iptal etmekten vazgeçtim attack shark X3'ün gelmesini bekliyorum olmadı iyi kötü 1-2 sene kullanırım o süreçte zaten komple PC vs yenilemeyi düşünüyorum muhtemelen en üst düzey modellere geçiş yaparım bu tarz konularla başımı ağrıtmam.

M800 Ultra siparişimi iptal edip F1 Pro aldım zaten hocam muhtemelen bugün gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı