Oyuna arada sırada giriyorum hocam. Ama ilerde ekram kartını değiştirebilirim. Belki bi rtx 2060 falan takarım ama şu an aciliyeti yok beni bir kaç sene idare etsin yeter. 2.el olduğu için biraz tedirginim açıkcası. Nelere dikkat etmek gerekiyor. Malum sistem 5-6 senelik.Hocam günümüz oyunları gittikçe gelişiyor bildiğiniz üzere attığınız sistem şu anlık idare eder ama en fazla 2 3 sene içerisinde sıkıntı çekmeye başlarsınız diye tahmin ediyorum yani sistem fiyat performans olarak fena değil alınabilir ama bence üstüne biraz daha para koyup daha sağlam bir sistem toplamak en mantıklısı olacaktır. Hem daha uzun süre kullanırsınız hem de daha iyi performans ve kalite görürsünüz .Eğer oyun için almayacaksanız da gayet uygun gönül rahatlığıyla alabilirsiniz iyi forumlar.
Bende înternetten çok araştırdım ama o dediğiniz parçaları bu fiyatlara almak pek mümkün görünmüyor.Bu fiyata alınmaz. 1660-1660S-5600XT, R5 3600, B450, 2x8 RAM, 240-512 GB SSD, 500W ve ya ustu PSU, zevkine göre kasaya sahip sistem toplanır.
Bende înternetten çok araştırdım ama o dediğiniz parçaları bu fiyatlara almak pek mümkün görünmüyor.
Bende înternetten çok araştırdım ama o dediğiniz parçaları bu fiyatlara almak pek mümkün görünmüyor.
Parça parça mümkün, daha geçen haftalarda bir arkadaşa topladım.
Hocam bazı parçaları sıfır olması halinde aşırı kolay toplanıyor fakat artık öyle bir piyasa varki ürünün ikinci el fiyatı sıfırında pahalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.