League of Legends'ta Vladimir ve Yasuo main olarak elo yükseltme

arda 513

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir League of Legends oynuyorum ve son zamanlarda ne yaparsam yapayım maç kazanamaz hâle geldim. Kendi performansımın kötü olduğunu düşünmüyorum; hiçbir maç feedlemiyorum. Açacağım videoda da görülebileceği gibi her maç istikrarlı bir şekilde bot Lane'im feedliyor ve oyun daha dakikalar içinde kopuyor.

Vladimir ve Yasuo Main'im. Aldığım şampiyonların hakkını verdiğimi düşünüyorum. Hatta Yone aldığım bazı maçlarda rakip takımın beşine birden dash atıp beşine de ulti attığım oluyor; ancak buna rağmen takım savaşlarını kazanamıyoruz. 5V5 girsek bile uyumsuzluk yüzünden Fight'lar kaybediliyor.

Bir de şunu eklemek istiyorum: Arkadaşımın Gold hesabından birkaç maç oynadım ve ciddiyim, demirden kat kat daha kolaydı. İnsanlar en azından oyun bilgisi olarak daha bilinçliydi. Bu yüzden düşük eloda tamamen kendi suçum olduğu söylemi bana mantıklı gelmiyor. YouTuber'lar “düşük ranklardaysanız bu sizin hatanız, kendinizi geliştirirseniz çıkar gidersiniz.” diyor ama pratikte böyle olmuyor. Ne kadar iyi oynarsam oynayayım takım yüzünden kaybettiğim maç sayısı gerçekten fazla.
Bu konuda tecrübeli oyuncuların görüşlerini almak istiyorum.

Bu linkten izleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir League of Legends oynuyorum ve son zamanlarda ne yaparsam yapayım maç kazanamaz hâle geldim. Kendi performansımın kötü olduğunu düşünmüyorum; hiçbir maç feedlemiyorum. Açacağım videoda da görülebileceği gibi her maç istikrarlı bir şekilde bot Lane'im feedliyor ve oyun daha dakikalar içinde kopuyor.

Vladimir ve Yasuo Main'im. Aldığım şampiyonların hakkını verdiğimi düşünüyorum. Hatta yone aldığım bazı maçlarda rakip takımın beşine birden dash atıp beşine de ulti attığım oluyor; ancak buna rağmen takım savaşlarını kazanamıyoruz. 5V5 girsek bile uyumsuzluk yüzünden Fight'lar kaybediliyor.

Bir de şunu eklemek istiyorum: Arkadaşımın Gold hesabından birkaç maç oynadım ve ciddiyim, demirden kat kat daha kolaydı. İnsanlar en azından oyun bilgisi olarak daha bilinçliydi. Bu yüzden düşük eloda tamamen kendi suçum olduğu söylemi bana mantıklı gelmiyor. YouTuber'lar “düşük ranklardaysanız bu sizin hatanız, kendinizi geliştirirseniz çıkar gidersiniz.” diyor ama pratikte böyle olmuyor. Ne kadar iyi oynarsam oynayayım takım yüzünden kaybettiğim maç sayısı gerçekten fazla.
Bu konuda tecrübeli oyuncuların görüşlerini almak istiyorum.

Bu linkten izleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

URF'da bile keyif vermeyen bir oyun. Silme raddesine geldim ben artık. Uzun süre oynamamayı düşünüyorum. Kulaklığı fırlattım en son oyun, ragequit attım. Çok takmayın derim, normal oyun oynayın.
İyi mentâl lazım, bu oyunu oynayabilmek için. 500 levele yakınım, hiç bu raddeye geldiğimi hatırlamıyorum. Son 10 maçtır, gram keyif almadım oyundan.

1765052520904.png
1765052621030.png

Son düzenleme:
Çok basit bir yöntemi var sadece 1 lane ve en fazla 3 hero oynayacaksın ve bu heroları oynayan yayıncıları izleyeceksin ister istemez rank atlarsın. İzlediğin yayıncınında tüm oyununu izlemen lazım kesit olarak paylaşılan videoları değil videolarda sadece fight olan yerler oluyor adam o hero ile nasıl farm alıyor laningi nasıl geçiriyor neler yapıyor ne zaman reset alıyor bunları öğrenmen lazım ve son olarak çok fazla oynayıp öğrendiklerini göstermen lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı