En iyi PES oyunu hangisi?

Bende EA FC 24 ve FIFA 23 var. Ama eski PES oyunları her zaman daha iyidir
Nesi iyi kolay olduğu için mi :D? Teknik açıdan FIFA her türlü daha iyi. PES'te L1 + üçgen gol atabilmen oyunu iyi yapmaz, FIFA'da bunu yapamaman da FIFA'yı kötü yapmaz. Zaten EA'nın hep aynı oyunu çıkarması ortada bir rekabet olmadığını ve FIFA'nın daha iyi olduğunun kanıtıdır.
 
Gerek grafiksel gerek oynanış olarak FIFA çok daha iyi. PES'in iyi olduğu yön yok.
Grafik olarak fifa daha iyi. Ana oynanış olarak bence pes

Nesi iyi kolay olduğu için mi :D? Teknik açıdan FIFA her türlü daha iyi. PES'te L1 + üçgen gol atabilmen oyunu iyi yapmaz, FIFA'da bunu yapamaman da kötü yapmaz. Zaten EA'nın hep aynı oyunu çıkarması ortada bir rekabet olmadığını ve FIFA'nın daha iyi olduğunun kanıtıdır.
Fifa şuan eFootball'ı ezer zaten. Eski oyunlarından bahsediyorum
 
FIFA her sene Pes'in çok daha üstündeydi. Objektif bakın duy

Nesi iyi kolay olduğu için mi :D? Teknik açıdan FIFA her türlü daha iyi. Pes'te L1 + üçgen gol atabilmen oyunu iyi yapmaz, FIFA'da bunu yapamaman da kötü yapmaz. Zaten EA'nın hep aynı oyunu çıkarması ortada bir rekabet olmadığını ve FIFA'nın daha iyi olduğunun kanıtıdır.

Sence FIFA 13mü yoksa PES 2013 mü?
 
Grafik olarak fifa daha iyi. Ana oynanış olarak bence pes


Fifa şuan eFootball'ı ezer zaten. Eski oyunlarından bahsediyorum
Eskiden de FIFA daha iyi idi. FIFA 13 ile PES13 arasında devasa fark vardı ikisini de yakın zaman da oynadım PES13 feci derecede abartılıyor. Zaten Türk'lerden başka seveni yok.
 
Sence FIFA 13mü yoksa PES 2013 mü?

FIFA 13. bu da soru mu? PES 13 sadece PS Cafe'de oynadığımız oyun, Türkçe spiker olduğu için güzel geliyordu.

Eskiden de FIFA daha iyi idi. FIFA 13 ile PES 13 arasında devasa fark vardı ikisini de yakın zaman da oynadım PES 13 feci derecede abartılıyor. Zaten Türk'lerden başka seveni yok.

Çok haklı cevap.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı