Vallaha o konuda bir şey diyemiyorum o kadar garip bir fiyatlandırma sistemine sahipler ki firmalar akıl sır erdiremiyorum.Anladım hocam, tahmini ne kadar bir ücret çıkar?
Vallaha o konuda bir şey diyemiyorum o kadar garip bir fiyatlandırma sistemine sahipler ki firmalar akıl sır erdiremiyorum.Anladım hocam, tahmini ne kadar bir ücret çıkar?
Laptop'ın kg/desi hesabı çok fazla bir şey olmaz. Max 150 diye düşünüyorum. Göndermeden önce hesaplattırabilirsiniz.Anladım hocam, tahmini ne kadar bir ücret çıkar?
Aras, MNG ve UPS ile göndermemeye dikkat et yeter. Tercihen hız olarak sürat, güvenirlik olarak yurt içi daha iyidir.
Kutusu varsa kutusunda gönderin ve mümkünse balonlu naylonla kutuyu sarın. Riski minimize etmiş olursunuz.Teşekkürler hocalarım... Göndermeden önce şuna dikkat et, bunu yap gibi şeyler varsa söyleyebilir misiniz?
Evet kendi kutusunda göndereceğim. 2-3 parça küçük balonlu naylon var da fazla yok. Nasıl temin ederim? Kargoyu yollarken şubede var mıdır acaba?Kutusu varsa kutusunda gönderin ve mümkünse balonlu naylonla kutuyu sarın. Riski minimize etmiş olursunuz.
Şubede yoktur da hırdavatçıda vardır. Ben 1 metre kestirip ekran kartı göndermiştim yıllar önce.Evet kendi kutusunda göndereceğim. 2-3 parça küçük balonlu naylon var da fazla yok. Nasıl temin ederim? Kargoyu yollarken şubede var mıdır acaba?
Hocam açıkçası ben Sürat kargodan yana sıkıntı yaşamadım. 600km içerisinde gönderdiğim kargolar ertesi gün teslim ediliyor, 600km içerisinde bir yerden sipariş verdiğim kargolar ise genelde 2 günde teslim ediliyor. Ancak elbette Yurtiçi ve Kolay Gelsin varken tercih edilecek türden değil ancak Acer Kolay Gelsin kargoyu tercihler arasına koymamış. Bu yüzden en iyi seçenek Yurtiçi oluyor. Öte yandan benim şu güne kadar en memnun kaldığım firma Kolay Gelsin.Sürat Kargo ölü bir kargo nasıl hız olarak diyorsunuz. İstanbul Şişli'de oturuyorum sanırım görebileceğiniz en işlek yer, ona rağmen Sürat Kargo bir defa değil çok defa fark ettimki 4 ya da 5 günde anca getiriyor. Hız olarak en iyisi yurt içi, HepsiJet ve kolay gelsin ekoldir.
Tamamdır bir bakarım, teşekkürler.Şubede yoktur da hırdavatçıda vardır. Ben 1 metre kestirip ekran kartı göndermiştim yıllar önce.
Tamamen kendi kutusuyla gönderecekseniz onun sağladığı güvenlik yeter. Zaten kutu içerisinde o balonlu naylonu saracak kadar alan bulunmuyor.Evet kendi kutusunda göndereceğim. 2-3 parça küçük balonlu naylon var da fazla yok. Nasıl temin ederim? Kargoyu yollarken şubede var mıdır acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.