PTT vs Sürat vs Yurtiçi Kargo

Tamamen kendi kutusuyla gönderecekseniz onun sağladığı güvenlik yeter. Zaten kutu içerisinde o balonlu naylonu saracak kadar alan bulunmuyor.
Kutu içinde yer kalmıyor zaten evet de kutu dışına sarmak için düşündüm.

Kutu içinde yer kalmıyor zaten evet de kutu dışına sarmak için düşündüm.
O sadece ekstra masraf yapacaktır hocam desiyi arttırarak. Çok gerekli bir şey değil. Zaten direkt kendi kutusuyla değil, muhtemelen alırken kutu içerisinde kutuyla gelmiştir cihaz. O kutuyla beraber gönderebilirsiniz. Kendi kutusuna zarar gelmemesi adına. Eğer yoksa elbette dışına koruyucu çokta kalın olmayan bir katman halinde sarabilirsiniz.

O sadece ekstra masraf yapacaktır hocam desiyi arttırarak. Çok gerekli bir şey değil. Zaten direkt kendi kutusuyla değil, muhtemelen alırken kutu içerisinde kutuyla gelmiştir cihaz. O kutuyla beraber gönderebilirsiniz. Kendi kutusuna zarar gelmemesi adına. Eğer yoksa elbette dışına koruyucu çokta kalın olmayan bir katman halinde sarabilirsiniz.
Direkt böyle bir kutuda gelmişti, bununla yollayacağım.
1709288290062.png
1709288341066.png
1709288373424.png

Buna ek olarak bir kutuya koymanızı ya da balonlu naylon ile sarmanızı tavsiye ederim hocam. Kutu evet titizlik ile taşınırsa yeterli güvenliği sağlıyor ancak kargo esnasında ne olacağını bilemeyiz.
Balonlu naylon ile sarmaya çalışacağım hocam, teşekkürler.

Hocam açıkçası ben Sürat Kargo'dan yana sıkıntı yaşamadım. 600km içerisinde gönderdiğim kargolar ertesi gün teslim ediliyor, 600km içerisinde bir yerden sipariş verdiğim kargolar ise genelde 2 günde teslim ediliyor. Ancak elbette yurt içi ve kolay gelsin varken tercih edilecek türden değil ancak Acer kolay gelsin kargoyu tercihler arasına koymamış. Bu yüzden en iyi seçenek yurt içi oluyor. Öte yandan benim şu güne kadar en memnun kaldığım firma kolay gelsin.

Konudaki durumu anlamadım bu nasıl bir servis, kimmiş bu servis ne demek gönderici ödemeli oldu ya sorun yaşayalım sen ayağımın altına servis açma hem de kargoyu da bana ödet.

Konudaki durumu anlamadım bu nasıl bir servis, kimmiş bu servis ne demek gönderici ödemeli oldu ya sorun yaşayalım sen ayağımın altına servis açma hem de kargoyu da bana ödet.
Evet çok saçma hocam ama cihazın garantisi bittiği için olabilir mi acaba?

Çoğu teknolojik ürünlerimi ve şu an kullandığım masaüstü sistemimi Yurtiçi kargo ile gönderdiler. Hiç bir sorun yaşamadım şükür. Yurtiçi kargoyu öneririm kesinlikle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı