PS5 Slim vs Pro

TRAMMYVOLTAN

Femtopat
Katılım
13 Kasım 2023
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PS5 Pro çıkacak ama ben hem aradaki 1 yıl farkından hem de ilerideki fiyatından dolayı PS 5 Slim aldım ama PS5 Pro çıkınca çok bir fark olur mu GTA 6 gibi oyunlarda oynamakta sorun çeker miyim? 2 sene sonra PS5'i sınavdan dolayı zaten kaldıracağım 1 sene için PS5 Slim satılıp Pro alınır mı?
 
Son düzenleme:
PS5 Pro çıkacak ama ben hem aradaki 1 yıl farkından hem de ilerideki fiyatından dolayı PS 5 Slim aldım ama PS5 Pro çıkınca çok bir fark olur mu GTA 6 gibi oyunlarda oynamakta sorun çeker miyim?
Yav şu GTA 6 lafını duymak sıktı artık. Günümüzün gelmiş geçmiş neredeyse en iyi konsolunda GTA 6 çalışmayacak aynen. Fazla büyütüyorsunuz GTA 6'yı.
Hayır sorun olmaz rahatlıkla açar hayırlı olsun güle güle kullanın.
 
PS5 GTA Online fight sahnelerinde yetersiz kalıyor. 50 FPS'lere rahat düşüyor.
1 sene boşta beklediğinde, beklemeye bağlı sıcaklık sorunları yaşarsınız.
Ve evet Pro ile arada ciddi farklar olacaktır.
 
Slim alın geçin. Pro belki de çıkmayacak. Daha net bir şey yok. Hem de fiyatların o dönemde ne olacağı belli değil. Oyunları da rahatlıkla oynarsınız. Series S bile GTA 6 oynatabilecekken PS5'le sıkıntı çekmezsiniz.
 
Henüz PS5'in limitlerini zorlayıp fan sesi açtıran bir oyun çıkmadı bile bence Slim alınabilir gerçekten Pro model çıkarsa satıp geçersiniz.
 
PS5 ve SX malesef yeni nesil oyunlarda yetersiz kalmaya başladı. Düşük çözünürlüklerde 30 FPS hatta yer yer 30 FPS'in altında performans veren oyunlar görüyoruz.

60 FPS takıntınız varsa beklemekte fayda görüyorum çünkü PS5 beklentilerinizi karşılamayacaktır.

PS5 Pro'nun GTA 6'dan dolayı 2024 yılı içerisinde piyasaya süreleceğine dair iddialar var.

GTA 6'nın PS5 de 30 FPS, PS5 Pro'da ise 60 FPS gelecektir diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı