Atatürk'ün Torunu İsimli Üye Nasıl Biri?

Devam mı? Tamam mı?


  • Oy verenlerin toplamı
    22
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
23 Mart 2017
Mesajlar
285
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sizce ben foruma devam etmeli miyim? Benim hakkımdaki düşünceleriniz neler? Bunları merak ediyorum.

Ben çoğu şeyi Ali Güngör, Recep Baltaş ve sizler sayesinde öğrendim. Devam et derseniz devam edeceğim. Etme senin saçma yanıtların gereksiz derseniz formda yanıt vermeyi bırakacağım. Ama hala sizleri takip edeceğim :utandım:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nerden böyle bir konu açma hissiyatına kapıldın bilmiyorumda hiç gerek yok böyle atraksiyonlara. Kimsenin sana niye buradasın bırak git deme yüzsüzlüğünü dikkate almamak kadar devam et iyisin diye pohpohlamasınada ihtiyaç duymamalısın. Burası sosyal medya değil kimse kimseyi tanımak zorunda hiç değil.
 
Belirttim merak ettim. Sizce bildiklerim yeterli mi? Bunu sordum. Benim kendimi ifade etme sorunum var. Demek istediğim bildiklerim yeterli mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Belirttim merak ettim. Sizce bildiklerim yeterli mi? Bunu sordum.
Bildiklerinin yeterli olmaması sorun olmamalı, şahsen bende dahil çoğu üye uzman değildir. Eğer yeteri kadar bilgili olmadığın için bu forumda durmak istemiyorsan, bu algını bir an önce yok etmelisin yoksa forumda üye kalmazdı şimdiye :D .
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben seni ilk defa gördüm fakat böyle bir merak konusu içerisine girme. Şımartılmak istiyormuşsun gibi duruyor :)
 
Hiç bir bilgim yok ama bu konuyu görünce bir takım şeyler gelişti.İsmiyle uzaktan yakından alakası olmayan, 130 mesaj(!) yazmış, şimartılmaya ihtiyacı olan bir eleman. Kusura bakma ama böyle konuya, böyle cevap.
 
Kendine güzel avatar seç. Tek tavsiyem bu. İnsanların sana ne dediğini pek düşünme. İnsan kendi değerini kendi yaratır.

Hiç bir bilgim yok ama bu konuyu görünce bir takım şeyler gelişti.İsmiyle uzaktan yakından alakası olmayan, 130 mesaj(!) yazmış, şimartılmaya ihtiyacı olan bir eleman. Kusura bakma ama böylr konuya, böyle cevap.

Böyle bir yorum yakışmıyor. Neye göre kime göre ?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı