Samsung S23 FE alınır mı yoksa A55 mi beklenmeli?

S23 FE alınır mı? Yoksa bekleyip çıktığı zaman A55 mi almalı mı?

Telefondan oyun performansı beklentim yok, günlük kullanım, güzel bir ekran, ortalama bir kamera, sosyal medyada takılma, e-posta okuma, YouTube izleme kulaklıkla ya da kulaklıksız ses performansı benim önceliklerim. Şu an kullandığım telefonun 2018-2019 civarı aldığım Huawei Mate 20 Lite olduğunu düşünürsek uzun ömürlülük te benim için önemli bir özellik.

Açıkçası telefona çok para gömmek istemiyorum, içim acıyor fiyatları görünce. Şu an kullandığım telefonu 1800 liraya almıştım. 😔

S23FE daha iyi A55 direk a serisi kötü.
 
Hocam selamlar. Şuan A55 ve S23 FE arasında gidip geliyorum. S23 FE'nin artı ve eksilerini anlatabilir misin sana zahmet? Teşekkür ederim.
Aynı bende bu sorunun cevabını bekliyorum. Yeni telefon alacağım ama iki arada bir derede kaldım resmen. A55 mi alsam S23 FE mi alsam diye. Pil ve ısınma sorunu beni tedirgin ediyor. Çok oyun oynayan biri değilim (oynarsam bile max CoC gibi build temelli oyunlar oynarım). Daha çok sosyal medya da takılıyorum. Gerek instagram gerek x olsun. Benim için o günü çıkarsın yeter yani telefon.
@Pentium D
 
@Yigido26 @dodo61

Sayın arkadaşlar S23 FE telefonu 7 ocak 2024 ten beri 9 aydır kullanmaktayım. Telefon ile ilgili deneyimleri şu şekilde;

  • Malezeme kalitesi güzel. Telefon ağır ve biraz kalın.
  • Sağlamlık olarak birkaç defa bel hizasından cebime koyarken ev içinde yere düşürdüm ve halen sağlam. Kılıf kullanıyorum, ekran koruması yok. Ekran koruması olmamasına ramen 9 ayda sadece birkaç küçük kılcal çizik var ve onlar da neredeyse gözükmüyor bile.
  • İlk başlarda oldukça ısınıyordu ama sanırım telefon benim kullanım tarzıma optimize olduktan sonra ve güncellemeler birlikte ısınma problemi azaldı.
  • Telefon ile hiç oyun oynamamama ramen ortalama ekran sürem %70-80 pil kullanımı ile 4 - 5 saat aralığında. Pili gerçekten kötü. Memnun olmadığım tek nokta diyebilirim.
  • Ekran yüksek parlaklığa sahip ve 120 hz olmasından dolayı insanı tatmin ediyor. Ama ekran çerçeveleri gerçekten bu fiyattaki bir cihaza yakışmayacak cinsten kalın. Beni rahatsız etti mi? Hayır.
  • Ekran altı parmak izi sensörü başarısız. Ucuz telefonlardaki gibi yavaş çalışıyor ve bazen okumuyor. S23 ve S24 modellerindeki gibi ultrasonik değil, optk bir sensör.
  • Yüz tanıma güzel çalışıyor.
  • Kamera konusunda beni tatmin etti. Sizin ihtiyaç ve beklentilerinize göre durum değişebilir.
  • Performans olarak oldukça iyi. Kasma donma gibi olaylar hiç yaşamadım. Sadece bir defa telefon tepkisizleşti, girdilere cevap vermedi o da birkaç saniye içinde kendine geldi. Sorunlu, dandik bir uygulamadan dolayıydı.
  • Hoparlörü benim hoşuma gitti. Ses seviyesi fena değil ve kapalı, sessiz ortamlarda kaliteli olduğu anlaşılıyor.
  • Telefon görüşmeleri için kullanılan mikrofon ve ahize net ve sorunsuz. Hatta ahize çok yüksek sesli kulağımı acıtıyor sesini kısıp kullanıyorum.
  • Yazılım olarak One UI görüntüsü bence güzel ve birçok işlevsel şeyleri var. GoodLock ile ve telefonun içinde gelen kişiselleştirme seçenekleri ile oynamak ta zevkli ve bence yeterli.
  • Modlar ve rutinler oldukça etkili be işlevsel. Kafanıza göre bir sürü koşul ile çalışan rutinler ayarlayabiliyorsunuz.

Aklıma gelenler şimdilik bu kadar. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı