Kardeşim haksız yere dayak yemiş

Ya oda dayak yerse?
Hocam birkaç kişi toplayıversin. Özellikle mahalle çocukları iyi oluyor. Alın sopaları Allah ne verdiyse artık dalın. 3.Dünya Savaşı garantili :D
 
Onları dövmeden tesselli bulamazsın.

Hocam ben 17 yaşındayım döven çocuklar ise 13 yaşında onları dövmem sizce de biraz yanlış olmaz mı?

Hocam iki üç çocukla anlaşın verin para eline, dövenleri dövdürün.

Hocam aklıma geldi fakat aileleriyle konuştuğumuz için onları dövmek veya dövdürmek pek mantıklı gelmiyor.

Ya oda dayak yerse?

Hocam kalıplı adamım. 4 ay kick box vb. sporlarla uğraştım ve mahelledeki neredeyse çoğu serseriyi tanıyorum. Benim başıma bir şey gelmez fakat bu kardeşimin başına gelenler moralimi bozuyor.

Yani söylediğim garip gelebilir ama aklıma geldi paylaşayım dedim. Kardeşinizle beraber belki boksa vesaire başlayabilirsiniz. Hem spor olur, hem de kendini savunmayı öğrenir.

4 ay Kick box yaptım hocam fakat dışarıdaki serseriler için pek işe yaramıyor bu dövüş sanatları serserinin teki gelip kalbine bıçağı sapladımı işin bitiyor.

Neden dövmüşler?

Hocam saçma sapan bir kız mevzusu daha 8. sınıftalar :/

Eğer olay ortaokul son veya lisede yaşanmışsa, kardeşinizi dövenlerden şikayetçi olun.

Bu tiplerden çok var maalesef. Kendilerini semt abisi falan sanıyorlar genelde. Eğer ani bir öfke krizi sonucu onlara sataşırsanız gururlarına dokunur ve her haltı yiyebilirler.

Yasal yollarla hakkınızı ararsanız ise hiçbir şey yapamazlar. Biraz sert oldu; ama en kesin yol budur.

Olayı biraz daha uzatırlarsa bu yola başvuracağım hocam çok haklısınız.
 
Son düzenleme:
Onları dövmen etik olmaz. Konu ne olursa olsun haklı durumdan haksız duruma düşersin. Öğretmenlerine veya velilerine söyle.
 
O duyguyu bilirim Ben 7 kişiden dayak yemiştim bayağı travma yaratmıştı birkaç gün önce o dayaktan 1 sene geçmiş oldu dahası varda anlatmicam . Karakola git şöyle böyle oldu şikayetçi ol hepsine yasal işlem başlat. Ama yaparken sokakta da olma sana zarar verme ihtimalleri var.
 
O duyguyu bilirim Ben 7 kişiden dayak yemiştim bayağı travma yaratmıştı birkaç gün önce o dayaktan 1 sene geçmiş oldu dahası var da anlatmayacağım. Karakola git şöyle böyle oldu şikayetçi ol hepsine yasal işlem başlat. Ama yaparken sokakta da olma sana zarar verme ihtimalleri var.

Hepsi bacak kadar sıfır bir denilen diziyi izleyip sokakta millete sulanan veletler hocam. Bana hiçbir şey yapamazlar. Karakol olayına gelirsek o da hiçbir şeye yaramıyor hocam bu ülkede maalesef adalet yok. Sizin olayda kötü olmuş hocam geçmiş olsun.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı