Outlast kolay mod var mı?

742795

Decipat
Katılım
5 Ocak 2024
Mesajlar
1.985
Çözümler
5
Arkadaşlar bugün Outlast indirdim. Biz bu oyunu korkudan oynayamıyoruz. Normal seviye bile fazla, korkunç kolay yok mu? 😣
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar Alt F4 atmaz. Sorun siz oynarken aniden kapanıyor ise birkaç sebebi olabilir. Örneğin sadece yayın açınca mı kapanıyor? Eğer öyle ise DC'nin yayın ayarlarını kontrol et. Eğer oyun normalde de kapanıyorsa dosya doğrulamasını yap.
 
Bilgisayar alt F4 atmaz. Sorun siz oynarken aniden kapanıyor ise birkaç sebebi olabilir. Örneğin sadece yayın açınca mı kapanıyor? Eğer öyle ise DC'nin yayın ayarlarını kontrol et. Eğer oyun normalde de kapanıyorsa dosya doğrulamasını yap.

Yazdıklarımı okusanız iyi olur. Ben kolay modu var mı diye sordum biraz trol kattım sadece başa.
 
Yazdıklarımı okusanız iyi olur. Ben kolay modu var mı diye sordum biraz trol kattım sadece başa.
Bende başta korkudan mı Alt F4 atıyor dedim ama oyun teknik destek konusunda görünce ciddi sandım. Kolay modu hariç daha kolayı yok diye biliyorum. Speedrun yapanlar buglar ile daha kolay bitiriyor ama oda tadını kaçırır.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı