İstek Üzerine Hackleyen Youtube Tim

Ayyıldız Tim'den Hala Memnun musunuz?

  • Evet.

  • Hayır bozdu artık.


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Ay Yıldız Tim'in şuana kadar gerçekten başarılı bir şey yaptığını görmedim. Aralarında programlama bilen en fazla 3-5 kişi var.

Tek yaptıkları brute force, sosyal mühendislik, DDos ve hazır açıklardan faydalanmak.
 
En büyük ransomware saldırılarını yaşadığımız bugünlerde Ayyıldız Tim istek üzerine hackleme yapabileceğini söyleyerek büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştır. Kuzey Koreliler bile bugünlerde bir haftada 300.000 bilgisayar kullanıcılarının verilerini şifrelerken Ayyıldız Tim hackleyecek kişi bulamamaktadır. Ayyıldız Tim senim görevin ne? Şirketleri, kurumları, son kullanıcıları hacklemek değil mi? Artık Ayyıldız Tim hack görevlerini yerine getirememektedir. Buna istinaden Ayyıldız Tim hackleyen bir tim olmaktan çıkmış, hacklenen bir tim olarak adını tarihe yazdırmıştır. Artık güvenlik duvarsız, antivirüssüz bir kullanıcıyı hacklemekten aciz duruma gelen Ayyıldız Tim istek üzerine hackleme yapacağını bildirerek skandal bir karara imza atmıştır. Ayyıldız Tim yetkilileri hıyanet, gaflet ve delalet içerisindedir. Artık kendilerini hacklenmekten koruyamamaktadırlar. Anonymous, RedHack gibi gruplar artık Ayyıldız Tim'i yok etmeye karar vermişlerdir. Ayyıldız Tim'in yönetim kadrosunun bir an önce değişmesi gerekmektedir. Artık Ayyıldız Tim bir utanç kaynağıdır. Ayyıldız Tim'in kendimizce ikinci bir uyarıya kadar hack saldırısı yapmamasına karar verilmiştir. Ayyıldız Tim hayranlarına saygıyla duyurulur.
 
Kanal hacklemek zor değil bildiğim kadarıyla. Birileri çıkıp iki kanalın erişimini bir süre kapattı diye abartmanın anlamı yok.
Bir doğruyu savunup önüne geleni hackleyen bir insan topluluğu adaleti sağlayamaz. Orası kesin.
 
Toplumun yanında olmalılar diye düşünüyorum. Örneğin kimse benden memnun değilse ama ben hesabımı kapatmadan tavrımı sürdürüyorsam gelip benim hesabıma saldırsınlar. Ayrıca diğer ülkelerle kapışabilecek düzeydeler mi bilmiyorum, OurMine'ınki gibi büyük bir olaylarını duymadım hiç. Varsa aydınlanmaya hazırım.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı