Logitech garanti nasıl işliyor?

Katılım
10 Aralık 2018
Mesajlar
4.623
Makaleler
3
Çözümler
29
Yer
Mars
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H
Cinsiyet
Erkek
G335 kulaklığımın ses tekerleği bozuldu diye desteğe yazdıktan sonra adres istediler. Kulaklığı onlara göndermemi istemediler direk adres istediler. Galiba yurt dışından geliyormuş direk Logitech'e yazınca ama ürün gümrüğe falan takılıyor mu ya da bizim ekstra bir şey yapmamız gerekiyor mu?
 
Cevap verdiler de şu an yollayacakları kesin mi? Bana "biz bir şey yapamayız, servise gönderin." demişlerdi. O zaman size nasıl yeni ürün yollanıyor? Defalarca da mail atmıştım, cevap vermediler.
 
Adamına göre bir muamele yapıyorlar o zaman. Kul hakkına girmeyin bence, servise yollayın, ürün bozuksa, kullanıcı hatası yok ise bozuk ürünü alır, yenisini verirler.
Aslında onlar da demişti zaten yetkili servis yardımcı olmazsa buraya yazın diye de aramaya üşendim diye Logitech desteğe yazmıştım.
 
Aslında onlar da demişti zaten yetkili servis yardımcı olmazsa buraya yazın diye de aramaya üşendim diye Logitech desteğe yazmıştım.
Hayırlı olsun o zaman ne diyelim, yapacak bir şey yok. Bence yaptığınız yanlış. Teknoloji şans işidir, tekerlegi bozuk olabilir, öyle de kullanabilirdiniz. Belki de yeni ürünü satacaksınız, nereden bileceğim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun o zaman ne diyelim, yapacak bir şey. Bence yaptığınız yanlış. Teknoloji şans işidir, tekerlegi bozuk olabilir, öyle de kullanabilirdiniz. Belki de yeni ürünü satacaksınız, nereden bileceğim?
Öyle zaten 5 aydır falan kullanıyorum ama sinir olmaya başladım bazen dokunmasam bile kulaklığın sesiyle çıkan titreşimiyle ses tekerleği oynamış kadar oluyor ve ses yine gidiyor. Ayarlamak için de milimetrelik hareketle ses tekerleğini ayarlamam gerekiyor.

Bari soruya cevap alsaydım belki harbiden garantiyi kabul etmediler.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı