Amazon'dan daha ucuza ürün satıyorlar

Ben anlamıyorum, nedir bu illa en ucuz olsun illa kazık yiyeyim sevdası ? Tamam anladık dolar pahalı, kur yüksek ve ürünler de haliyle fiyatlarıyla cep yakıyor ancak bir insan neden i7 7700K gibi pahalı bir işlemci için sahibinden sitesini kullanmak ister ki ?

Gider kurumsal bir firmadan alırsın 200 lira fark ödersin garantisi ilgisi desteği faturası cartı curtu her bir şeyi senin olur, buna gider 200 lira az ödersin pini yamuk çıkar çekirdeği çalışmaz garantisi eksik olur fatura göndermez kutu içeriği tam çıkmaz o olur bu olur sonra elinde bir hiç ile kalırsın uğraş anam uğraş, sonra forum forum gezip hiç bir şey elinde kalmayarak yakınırsın. Uzak durun! Lütfen...
 
Az önce donanımhaber ikinci el ekran kartı bölümünde 1400 TL dolandırılan birinin feryatlarını gördüm, ucuz diye üstüne atlamak yerine bu tarz şeylerde çok temkinli yaklaşmak lazım.

Kesinlikle. Az buz bir para değil ve okurken içim yandı. İşinin ehli insanlara başvurmak lazım diyoruz, anlamıyorlar. Hiç de bitecek gibi değiller maalesef bu tarz arkadaşlar.
 
Az önce donanımhaber ikinci el ekran kartı bölümünde 1400 TL dolandırılan birinin feryatlarını gördüm, ucuz diye üstüne atlamak yerine bu tarz şeylerde çok temkinli yaklaşmak lazım.
Link atabilir misin? Durumu merak ettim. Dolandırılma konularına ilgim var...
 
İstanbul Sirkeci'de Doğu Bank Pasajı vardır bilenler bilir orayı. Orada bile bu tarz satış yapan birini görmedim. "Garanti benim abi ayıp ediyorsun koskoca dükkan burada" diyen adamlar bunlar yanlış olmasın:) (Not: Ertesi gün dükkan boşaltılmış kaçmış oluyorlar genelde:) )
 
Arkadaşlar sattığı üründe bir problem yok yani gerçekten satıyor ürünler normalden farksız.
Ancak bunları ucuza satmalarının sebebi amazonu kazıklayarak almaları.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı