Bu yöntemle klavyesi brick olan kimseyi görmedim güncellerken bir hata yapmış olabilirsiniz.Benim klavye bozuldu şu an ekran klavyesinden yazıyorum. Sakın.
Var mı? Düzeltmenin yolu: Sadece belli bir bölge yanıyor ve tusların çoğu basmıyor
Bilmiyorum hocam, hiç hata yaşayan görmedim.start update tıkladım. update successfully yazdı. nerede hata yapmış olabilirim?
Öncelikle Firmware Update ve Custom RGB'den başlayalım:
İlk olarak klavye sürücüsünü indirip açtıktan sonra size Firmware Update yapmak istiyor musunuz diye soruyor eğer evet derseniz klavye brick oluyor bu yüzden bir başka yöntemle Firmware Update yapacağız.
C:\program files (X86)\mizar Lab\00F1\Update\00F1 konumuna gidin ve bootloader.exe dosyasını açıp Firmware güncellemesini yapabilirsiniz. Bu güncellemeyi yapınca erişilemeyen RGB modlarını ve Custom RGB özelliğini aktif etmiş olacaksınız. Reddit'te bir sürü kişi bunu yapmış ve sorun yaşamamış, aynı şekilde ben de bir sorun yaşamadım.
Şimdi ise ESC sorununu halledelim:
Öncelikle bunun 2 yöntemi var; 1'incisi, mizarlab uygulamasından ayarlamak. Bu yöntemde bazen sorunlar çıkabiliyor bunu tavsiye etmiyorum. O yüzden direkt 2'nci yöntemi göstereyim:
Öncelikle SharpKeys adlı uygulamayı ve bu dosyayı indirelim. Ardından uygulamayı açıp load keys deyip oradan indirdiğimiz dosyayı açalım. Ve panelde 2 tane seçenek çıkacak, önce birincisine tıklayın ve write to registery yapıp aynısını ikinci seçeneğe de yapıp uygulamayı kapatın ardından bilgisayarı yeniden başlatın.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. İndirdiğimiz skl dosyası için @293735 hocama teşekkür ederim. Yaptığınız işlemlerden ben sorumlu değilim. İyi sosyaller!
Konuyu bugün gördüm ve denedim, Update'i yaptı ardından sadece bu ışıklar yandı ve hiçbir tuşu algılamamaya başladı. Herhangi bir çözümü var mı? Yoksa çöp mu oldu.Öncelikle Firmware Update ve Custom RGB'den başlayalım:
İlk olarak klavye sürücüsünü indirip açtıktan sonra size firmware update yapmak istiyor musunuz diye soruyor eğer evet derseniz klavye brick oluyor bu yüzden bir başka yöntemle firmware update yapacağız.
C:\Program Files (x86)\Mizar Lab\00F1\Update\00F1 konumuna gidin ve bootloader.exe dosyasını açıp firmware güncellemesini yapabilirsiniz. Bu güncellemeyi yapınca erişilemeyen RGB modlarını ve Custom RGB özelliğini aktif etmiş olacaksınız. Reddit'te bir sürü kişi bunu yapmış ve sorun yaşamamış,aynı şekilde ben de bir sorun yaşamadım.
Şimdi ise ESC sorununu halledelim:
Öncelikle bunun 2 yöntemi var; 1'incisi,MizarLab uygulamasından ayarlamak. Bu yöntemde bazen sorunlar çıkabiliyor bunu tavsiye etmiyorum. O yüzden direkt 2'nci yöntemi göstereyim:
Öncelikle SharpKeys adlı uygulamayı ve bu dosyayı indirelim. Ardından uygulamayı açıp Load keys diyip oradan indirdiğimiz dosyayı açalım. Ve panelde 2 tane seçenek çıkacak, önce birincisine tıklayın ve Write to Registery yapıp aynısını ikinci seçeneğe de yapıp uygulamayı kapatın ardından bilgisayarı yeniden başlatın.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. İndirdiğimiz SKL dosyası için @293735 hocama teşekkür ederim. Yaptığınız işlemlerden ben sorumlu değilim. İyi sosyaller!
Bir şeyi yanlış yapmış olabilirsiniz şuan bir sorun yaşayan görmedim yapanlardan.Konuyu bugün gördüm ve denedim, Update'i yaptı ardından sadece bu ışıklar yandı ve hiçbir tuşu algılamamaya başladı. Herhangi bir çözümü var mı? Yoksa çöp mu oldu.
Eki Görüntüle 2247401
Bir şeyi yanlış yapmış olabilirsiniz şu an bir sorun yaşayan görmedim yapanlardan.
Bir fikrim yok hocam dediklerimi tek tek uyguladıysanız bir sorun çıkmaması lazım ben dahil bir sürü arkadaş yaptı bir sorun çıkmadı dediğim gibi.Yanlış yapabileceğim bir durum yok maalesef. Çözüm hakkında bir fikriniz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.