iPhone 13 ile S23 Ultra takas olur mu?

yaser pektaş

Decapat
Katılım
17 Ağustos 2023
Mesajlar
279
Çözümler
1
iPhone 13 kullanıyorum. Garantisi 2025 Ekim'e kadar. Var pil yüzdesi 92 S23 Ultra ile takas yapılır mı? Ya da S22 Ultra ile mi kafa kafaya denk gelir?
 
Takas yaparlar mı teknik açıdan atomlarına bile ayırır ama üstüne para veremem öyle bir sıkıntı var.
Yaparlar diye dusunuyorum cunku Apple ikinci el degerde hala Samsung'a gore baya iyi. Ama s23 ultra super cihaz oyle bir firsat bulursaniz 1 saniye bile dusunmeyin. 14 pro max kullaniyorum, bunu satip s24 ultra dusunuyorum bende ama kararsizim.
 
Yaparlar diye dusunuyorum cunku Apple ikinci el degerde hala Samsung'a gore bayağı iyi. Ama S23 Ultra super cihaz oyle bir firsat bulursaniz 1 saniye bile dusunmeyin. 14 Pro Max kullanıyorum, bunu satip S24 Ultra dusunuyorum bende ama kararsizim.

Bence de satmalısınız keşke ben de 13'ü almadan önce biraz daha ekleyip S23 Ultra alsaymışım sadece markaya para ödüyoruz.
 
Bence de satmalısınız keşke ben de 13'ü almadan önce biraz daha ekleyip S23 Ultra alsaymışım sadece markaya para ödüyoruz.
Hocam benim cihazima yapay zeka getirilmemesi beni soguttu. S24 ultra benim cihazimdan daha ucuz ve yapay zeka geliyor hatta sanirim s22 lere kadar gelecekti. Apple islemcileri yuzunden getiremiyoruz demis ama bence Samsung'un yapay zeka getirecegi planlarinda yoktu. Samsung getirmeseydi 2 model daha getirmeyeceklerinden eminim ve beni cihaz guncellemek zorunda birakiyorlar. Yapay zeka artik gunumuze isliyor ve sık sık kullaniyoruz. Bana guncelleme olayi da garip geliyor, iphone uzun sure guncelleme getiriyor diyorlar ama onemli olan uzun sure guncelleme degil, telefonun performansini korudugu surece guncelleme getirmektir, iphone 11 cihazlar hala guncelleme alacak ve bence artik almamasi gerekiyor.
 
Samsung değişim kampanyasıyla iPhone'unuzun değeri + 8000 TL ek takas desteğiyle S24 Ultra daha mantıklı olur.

Çok ucuza alıyorlar ona baktım 30k sayıyor ama 35K'ya satabilirim o yüzden mantıksız.

iPhone 13'ten S23'e geçmiş biri olarak çağ atladım diyebilirim gerek ultraya geçmek sizi çok memnun eder tek kaybınız piyasası olur.

Üzerine para aldınız mı ya da direkt normal takasladınız mı? Ben sadece takaslamak istiyorum cebimden daha fazla veremem.

Hocam benim cihazima yapay zeka getirilmemesi beni soguttu. S24 Ultra benim cihazimdan daha ucuz ve yapay zeka geliyor hatta sanirim S22'lere kadar gelecekti. Apple islemcileri yuzunden getiremiyoruz demis ama bence Samsung'un yapay zeka getirecegi planlarinda yoktu. Samsung getirmeseydi 2 model daha getirmeyeceklerinden eminim ve beni cihaz guncellemek zorunda birakiyorlar. Yapay zeka artik gunumuze isliyor ve sık sık kullaniyoruz. Bana guncelleme olayi da garip geliyor, iPhone uzun sure guncelleme getiriyor diyorlar ama onemli olan uzun sure guncelleme degil, telefonun performansini korudugu surece guncelleme getirmektir, iPhone 11 cihazlar hala guncelleme alacak ve bence artik almamasi gerekiyor.

Ben de onu merak ediyordum sadece S24 Ultra'da mı yapay zeka desteği olacak diye şimdi daha da heveslendim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok ucuza alıyorlar ona baktım 30k sayıyor ama 35k ya satabilirim o yüzden mantıksız.

Üzerine para aldınız mı ya da direkt normal takasladınız mı ben sadece takaslamak istiyorum cebimden daha fazla veremem.

Ben de onu merak ediyordum sadece S24 Ultra da mı yapay zeka desteği olacak diye şimdi daha da heveslendim.

Düz S23 ile takasladım ben.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı