iPhone 13 ile S23 Ultra takas olur mu?

Server kayıtlı olunca ne oluyor aynısı oluyorsa S24 Ultra ile takas yapayım.
Kanka garanti olmuyor birde kaydı yasa dışı oluyor farkı bu s24 ultra al bence

Samsung 30.000 veriyor ikinci el s23 ultraya, bence 35'e zorlanabilir pazarlik ile. Sanirim bende s24 ultraya gecme konusunda kararimi verdim, gececegim.
Ben olsam 25 ultrayı beklerdim hocam, tercih sizin tabi.

Kanka garanti olmuyor birde kaydı yasa dışı oluyor farkı bu s24 ultra al bence

Ben olsam 25 ultrayı beklerdim hocam, tercih sizin tabi.
25 ultrayi beklersem fark vermem gerekecek. Arti olarak ultra serilerindeki koseli yapiyi sevmeyenler var ve kaldirilabilir diye s24 ultra tercih ettim cunku asiri seviyorum o koseli tasarimi. Simdi fark vermeden s24 ultra 512 alabiliyorum, ileride yine guncellerim.

25 ultrayi beklersem fark vermem gerekecek. Arti olarak Ultra serilerindeki koseli yapiyi sevmeyenler var ve kaldirilabilir diye S24 Ultra tercih ettim cunku aşırı seviyorum o koseli tasarimi. Simdi fark vermeden S24 Ultra 512 alabiliyorum, ileride yine guncellerim.

Bence S25 ultraya gerek yok zaten teknolojileri az çok aynı olur aradaki farka çok değmez gibime geliyor iPhone 13 ve 14 gibi olur.

Vallahi IPhone'da yapay zeka disinda ciddi yenilik kac senedir goremiyorum, Samsung yine son 2 modeldir gelisti biraz.

Evet bence de o yüzden Samsung ile takas yapmak istiyorum.

Vallahi IPhone'da yapay zeka disinda ciddi yenilik kac senedir goremiyorum, Samsung yine son 2 modeldir gelisti biraz.

Merhaba birisi ile anlaştım normalde kendisi satıyormuş para ihtiyacından dolayı daha küçük bir telefon a geçmek istiyormuş başkası 14 Plus ile takas etmek istemiş ama kabul etmemiş ben de iPhone 13 ile takaslar mısınız dedim o da temizse olur dedi ama şimdi cihazı incelerken nelere bakmalıyım hiç bilmiyorum siz biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Evet bence de o yüzden Samsung ile takas yapmak istiyorum.

Merhaba birisi ile anlaştım normalde kendisi satıyormuş para ihtiyacından dolayı daha küçük bir telefon a geçmek istiyormuş başkası 14 Plus ile takas etmek istemiş ama kabul etmemiş ben de iPhone 13 ile takaslar mısınız dedim o da temizse olur dedi ama şimdi cihazı incelerken nelere bakmalıyım hiç bilmiyorum siz biliyor musunuz?
Hocam tek bildigim sizin cihaziniza bakarken kurcalarken nerelere girdigini ne yaptigina bakin, dikkat edin. Hic ikinci el cihaz almadim alma konusunda tecrubesizim.

Hocam tek bildigim sizin cihaziniza bakarken kurcalarken nerelere girdigini ne yaptigina bakin, dikkat edin. Hiç ikinci el cihaz almadim alma konusunda tecrubesizim.

Ben şimdi yeni bir konu oluşturdum takaslarken nelere dikkat etmeliyim diye birisi kimse S23 Ultra ile takas yapmaz yapanlarda ya cihaz çalıntıdır ya da ağır bir sorunu vardır dedi sizce takaslanır mı kafa kafaya.

Ben şimdi yeni bir konu oluşturdum takaslarken nelere dikkat etmeliyim diye birisi kimse S23 Ultra ile takas yapmaz yapanlarda ya cihaz çalıntıdır ya da ağır bir sorunu vardır dedi sizce takaslanır mı kafa kafaya.
Neden takaslanmasin? Bizim ulkemizde Apple sever cok fazla var arti olarak S23 Ultra 44.000e kadar dustu Amazon'da. Ayrica bir tarafta ikinci el piyasasi dusuk bir telefon markasi var bir tarafta da ikinci eli peynir ekmek gibi satan Apple var. Yanlissam duzeltin.

Neden takaslanmasin? Bizim ulkemizde Apple sever cok fazla var arti olarak S23 Ultra 44.000e kadar dustu Amazon'da. Ayrica bir tarafta ikinci el piyasasi dusuk bir telefon markasi var bir tarafta da ikinci eli peynir ekmek gibi satan Apple var. Yanlissam duzeltin.

Evet hocam ben de öyle düşünmüştüm ama öyle deyincede aklıma bir şüphe düşmedide değil mesela yurt dışı kayıtlıysa bilemeyeceğim IMEI sorgulama yok IPhone'daki gibi sadece garanti sorgusu var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı