Teşekkür ederimdCi motor genel olarak daha uzun ömürlü ve başarılı. Şahsen dCi otomatik seçerdim.
Eğer ne?dizelin boku püsürü çok, enjeksiyon çabuk kirlenir dert, egr tıkanır lamba yakar dert, partikül filtresi tıkanır lamba yakar dert, pis yakıt olduğundan her yerden kurum atar araba çok fazla bakım ister. dizel araç alırken turbo-egr ilişkisine bakıp almanızı öneririm.
Egr ne?
Eğer ne?
Ne gibi sıkıntılı açıklar mısın?Emisyon değerlerini düşürmek için yanma odasında ki sıcaklığı egzoz gazlarını kullanarak düşüren bir sistemdir. İlk sorunuza gelirsek manuel 1.3 TCe tavsiye ederim. Renault EDC genel manada sıkıntılı bir şanzıman.
Genel olarak bakım maliyetleri fazladır arıza çıkarma olasılığı ise sizin veya önceki sahibinin kullanım durumuyla alakalı. İyi kontrol ettirilmeli ama olası bakım ve arızalarda yüksek maliyetler ödeyeceğiniz aklınızda olsun. Onun dışında güzel şanzımandır rahat konforlu geçişleri gayet yumuşak.Ne gibi sıkıntılı açıklar mısın?
Fazla performansli degil ama yeterli performansi olsun derseniz 1.5dci isinizi gorur, ama fazla performans beklentiniz varsa 1.3tce.TCe olursa manuel, dCi olursa da otomatik düşünüyorum, bu konuda fikriniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.