Satabilirsin başka bir şey yapamazsın, veya eskilerden bir 3d tv alıp kullanabilirsin.Samsung SSG-5100GB marka model gözlük buldum evde 2 tane, eskiden 3D TV varmış lakin bozulmuş. Bu gözükleri sizce şu an ne yapmalıyım?
3D olmadığı sürece çalışmaz.Monitörde vs başka bir cihazda çalıştıramaz mıyım?
Monitörünün özelliği varsa iş yapar hocam.Monitörde vs başka bir cihazda çalıştıramaz mıyım?
Keyfine kafana takıp etrafa, tv'ye, güneşe falan bakınca 3d göremediğini fark etmişsindir sende. O gözlüğün 3d teknolojisi, ilgili marka/model için geçerli sadece.Monitörde vs başka bir cihazda çalıştıramaz mıyım?
Keyfine kafana takıp etrafa, TV'ye, güneşe falan bakınca 3D göremediğini fark etmişsindir sende. O gözlüğün 3D teknolojisi, ilgili marka/model için geçerli sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.