HP Pavilion 2019 GTX 1650 Ti alınır mı?

• Konuyu başlatan awoxf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 787
Konuyu tekrar hortlstıyorum. Bi taje daha buldum i5 10300h işlemci, 1060 ekran kartı. 128 ssd ve 8 ram. 10500 diyor alayım mı.

Hocam bu bütçeye oyuncu laptopu almayı bırakın sadece kasa bile alsanız güzel bir şey alamazsınız. İlk mesajdaki Pavilion güzeldi niye almadınız?
Hocam aynısı sadsce ekran kartı farklı gibi. Bide cihaz eski gibi geldi bana 2019 diyor. Bu 10. Nesil, ekran kartı ise 1650

Hocam aynısı sadsce ekran kartı farklı gibi. Bir de cihaz eski gibi geldi bana 2019 diyor. Bu 10. Nesil, ekran kartı ise 1650

Hocam bu bütçede 2023 cihaz beklemeyin. 1060 ekran kartı 128 GB SSD çok kötü 10k ya. 11k ya 1650 varken alınmaz yani.

Hocam, şöyle diyeyim; HP Pavilion gibi kalitesiz bir marka ve 6-7 yıllık bir cihaz. O laptopların ısınma problemi var diye biliyorum. 6-7 yıl boyunca aktif kullandıysa artık kevgire dönmüştür, düzgün performans vermez ve o fiyata bence hiç alınmaz. Şayet 6 ay önce 2021 model ASUS ROG STRIX GTX1650, Ryzen 7 4800H, 8 GB RAM, 512 GB SSD cihazı 15K’ya verdim ve cihaz sıfıra yakındı. ASUS ROG STRIX’in soğutmasını ve malzeme kalitesini herkes bilir. Hatta birisi alacakken performans testi yaptı, yaşına göre performansı çok iyi dedi. Kendim de aktif kullandığımdan biliyordum, ilk günkü gibiydi cihaz. Yani bunu 15’e verdiysem, o çöp 11’e alınır mı? Bir düşün. Gereksiz uzattıysam affola.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, şöyle diyeyim; HP Pavilion gibi kalitesiz bir marka ve 6-7 yıllık bir cihaz. O laptopların ısınma problemi var diye biliyorum. 6-7 yıl boyunca aktif kullandıysa artık kevgire dönmüştür, düzgün performans vermez ve o fiyata bence hiç alınmaz. Şayet 6 ay önce 2021 model ASUS ROG STRIX GTX1650, Ryzen 7 4800H, 8 GB RAM, 512 GB SSD cihazı 15K’ya verdim ve cihaz sıfıra yakındı. ASUS ROG STRIX’in soğutmasını ve malzeme kalitesini herkes bilir. Hatta birisi alacakken performans testi yaptı, yaşına göre performansı çok iyi dedi. Kendim de aktif kullandığımdan biliyordum, ilk günkü gibiydi cihaz. Yani bunu 15’e verdiysem, o çöp 11’e alınır mı? Bir düşün. Gereksiz uzattıysam affola.

4K fark var arada evet alınır. Ayrıca bir temizliğe bakar ısınma sorunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı