Kerem aktürkoğlu çok abartılıyor

alperen04

Yoctopat
Katılım
19 Ağustos 2024
Mesajlar
26
Merhaba sevgili hocalarım bu konuyu açtım ama sizden ricam bu konuya cevap verirken kavgaya hazır gibi cevap vermeyin. Asıl konumuza gelelim ben kerem aktürkoğlu'nun çok abartıldığını söylendiği kadar iyi olduğunu düşünmüyorum peki neden? Çünkü first touch yok, bitiricilik desen yok şimdi kaptanlık konusuna gelecek olursak kaptan olmayı hak ediyor mu? Elbette hayır, çünkü 12-13 yıl bizim kalecimiz olarak kalıp sıkılmayan, başka bir takıma transfer olmayan fernando Muslera bizim asıl kaptanımızdır. Kim bizim için 12-13 yıl kalecilik yapmış, Manchester United gibi büyük bir takımdan teklif almasına rağmen hangi kaleci kalıp gitmemiş? Peki asıl konumuza gelecek olursak Kerem Aktürkoğlu neden kötü bir futbolcu? Şimdi elbette bazı yerlerde iyi ama iyi olduğu yerler sadece hız, dribbling başka bitiricilik yok, düzgün orta yok, hemen top kaptırıyor Beşiktaş derbisinde gördük ilk yarı 30-40 defa top kaybı yaptı (rastegele bir rakam verdim).yani first touch, bitiricilik, şut, düzgün ortası olmayan adam bana göre kaptan falan değildir şimdi kimse bana futbol izleme kardeşim falan filan demesin. Biz bu arkadaş yüzünden Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkamadık bu adam nasıl kaptan oluyor hangi kaptan boş kale kaçırmış? Yani kerem aktürkoğlu denen arkadaş hem overrated hem de kötü bir futbolcu. Şimdi kimse bana git sen oyna o zaman demesin çünkü eleştiri yapmak için belli bir seviyeye vasıfa gerek yok her insan istediği gibi eleştiri yapabilir ha bu kerem aktürkoğlu'nun tek artısı bedavaya gelmiş olması. Başarısız olmasındaki tek etken bunlarda değil, diğer bir etken ise bizim mükemmel taraftarımızdır. Adamlar bunu Barcelona maçında iki çalım attı diye şişirdiler olan performansını da yok ettiler eğer buna hak ettiği gibi davransaydılar Kerem'de az çabalasaydı şimdi dünyanın en iyi sol kanatlarından biri olmuştu. Ve sizden ricam sakince, kavgaya hazır gibi konuşmamanız, ben sakince konuşuyorum sizde sakin konuşun neyse fikirlerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün mesajını okudum ancak haklı olduğun 2 konu harici hepsinde hatalısın. Haklı konuların keremin ilk dokunuşu maalesef ki yok bunu beceremiyor bu yaştan sonra da geliştirmesi zor, diğer haklı olduğun konu ise top kaybı evet kerem çok fazla top kaybediyor bencil oynadığı çok oluyor çalım vs. derken bir bakmışız atak yiyoruz bunlarda sen haklısın amma velakin diğer konulara gelirsek bitiriciliği olmayan adam sezonluk o kadar gol atamaz attığı goller boş kale diyorsunda kasımpaşa-hatay-manu-Moskova gibi maçlarda aklıma geldiğince çok ciddi goller kaydetti bunları bitiriciliği kötü olsa yapamazdı. Kaptanlık mevzusu zaten kaptan Muslera kerem 2. ya da 3. kaptan asla Muslera yerine kaptan olmadı kaptanlığı genelde ya uzun yıllar takımda olan yabancıya verirler ya yerli oyuncular üzerinde otorite sahibi yerli oyuncuya verirler ya da kısa dönemde etki bırakan herhangi oyuncuya verirler. 1. şarta Muslera, 2. şarta kerem, 3. şarta Icardi uyuyor ki 3üde kaptan şu an. Orta konusunda asla kötü değil defalarca Icardi'ye kavisli mükemmel orta kesti ortası kötü olsa Icardi ilk sezonda ona o kadar asist yapamaz. UCL gruplarından kerem yüzünden çıkamadık demişsinde pardon maçları izledinmi acaba? Keremin manuya attığı 2 gol olmasa şu an UCL de 1 puanla sonuncu olmuş bir GS olacaktı bu konularda haksızsın. Kerem şişirilmedi aksine her zaman hakarete uğruyor senin gibi taraftarlar adamcağızı hedef alıp hakaret ediyor onların insan olduğunu unutuyorsunuz morali bozulan adam nasıl oynayabilir? Zaha da aynı durumda şu an taraftar yüzünden oynayamıyor bence takımdan koptu. Milli takımdada keremin fırtına estirdiği dönemler oldu eğer gerçekten kötü olsaydı her sezon çift hane g+a yapamazdı. Keremin arkasında Van aanholt veya köhn-angelinodan daha defansif bir bek getirin kerem defansa dönmek zorunda kalmasın o zaman kerem mevkisel olarak rahart oynayacak çevresindeki oyuncular çok etkiliyor adamı.
 
Kerem Aktürkoğlu'nu göndereceksek onun gibi genç, dinamik ve skor katkısı yapan adam almamız lazım. Gidip Rafael Leao alacaksak sorun yok gönderelim Kerem'i. Yani Kerem'den iki katından bile daha çok maaş alan Zaha daha mı etkili Kerem'den? Sanki sürekli topçulara 60-70 milyon euro para verebilecek bir Premier Lig takımıyızda Kerem'i beğenmiyoruz.
 
Kerem Aktürkoğlu'nu göndereceksek onun gibi genç, dinamik ve skor katkısı yapan adam almamız lazım. Gidip Rafael Leao alacaksak sorun yok gönderelim Kerem'i. Yani Kerem'den iki katından bile daha çok maaş alan Zaha daha mı etkili Kerem'den? Sanki sürekli topçulara 60-70 milyon euro para verebilecek bir Premier Lig takımıyızda Kerem'i beğenmiyoruz.
Zaha çoğu maç yedek kaldı adam gibi ilk 11 başladığı maç yoktu 11 oynadığı maçtan da alındı zaten ikide bir adam yedek olmasına rağmen geçen sezon kronik dedikleri adam 10 gol attı.Ayrıca Chiesa 15 milyon euro istersek alırız UCL'de gruplara kalırsak ikna ederiz gelir.
 
Zaha çoğu maç yedek kaldı adam gibi ilk 11 başladığı maç yoktu 11 oynadığı maçtan da alındı zaten ikide bir adam yedek olmasına rağmen geçen sezon kronik dedikleri adam 10 gol attı.Ayrıca Chiesa 15 milyon euro istersek alırız UCL'de gruplara kalırsak ikna ederiz gelir.
Kusura bakmada neredeyse 10 milyon euro maaş alan adam 2. lig topçusunu geçemiyorsa bu adamın ilk 11 başlamaması lazım. Chiesa dediğimiz adamı almak için İcardi'yi göndermeliyiz çünkü o adam İcardi'den aşağı maaş almaz.
 
Zaha çoğu maç yedek kaldı adam gibi ilk 11 başladığı maç yoktu 11 oynadığı maçtan da alındı zaten ikide bir adam yedek olmasına rağmen geçen sezon kronik dedikleri adam 10 gol attı. Ayrıca chiesa 15 milyon euro istersek alırız UCL'de gruplara kalırsak ikna ederiz gelir.

Zaha yeterli süreyi aldı bence onca sakatlık yaşamasına rağmen 2.1k süre almış oynadığında etkili zaten ona kimse laf edemezde epl zahası değil git Anadolu'dan volkan şen getir bal yapmayan arıda olsa o skoru 2.1k sürede verir. Hayal kırıklığıydı zaha aldığı maaşa oranla verdiği katkı yetersiz egosu tavan maçta en ufak sevmediği harekette atar yapıyor küsüyor aidiyeti yok. Takımdaki en kaliteli 5 oyuncudan biridir ama kerem bu kadroda olmayı ondan çok hak ediyor. Chiesa dediğin adamı FIFA oynayarakmı getiriceksinki o adamları almak o kadar kolay değil İtalyan'ların halen umut beslediği bir oyuncu zanioloda öyleydi maaş külfeti hayli yüksek ama tercihi asla burası olmaz.
 
Kusura bakmada neredeyse 10 milyon euro maaş alan adam 2. lig topçusunu geçemiyorsa bu adamın ilk 11 başlamaması lazım. Chiesa dediğimiz adamı almak için İcardi'yi göndermeliyiz çünkü o adam İcardi'den aşağı maaş almaz.
Kerem,Zaha,Oliveira giderse alınır elde zaten UCL Gelirleri,Yayın Gelirleri,GS Store Gelirleri,Bilet Satışları ve Boey,Zaniolo,Tete,Emin Bayram gibi oyuncuların satışıyla kasada internette okuduğuma göre giderler çıkınca 220.000.000 euro paramız var bankalar birliğinden çıkılmışsa da çok rahat alırız gibi.
 
Kerem, zaha, oliveira giderse alınır elde zaten UCL gelirleri, yayın gelirleri, GS Store gelirleri, bilet satışları ve boey, zaniolo, tete, emin bayram gibi oyuncuların satışıyla kasada internette okuduğuma göre giderler çıkınca 220.000.000 euro paramız var bankalar birliğinden çıkılmışsa da çok rahat alırız gibi.

Saydığın oyuncuların parası çoktan eridi dostum ne 220M u sen düz mantık 30a satıldı 30 kasaya girdi diye düşünüyorsunda o paranın 15i bankalara kalan 15i direkt maaşa gidiyor daha köhn bonservis taksidi ödeyemezken bu kulüp şu an para girişi olmadan oyuncu zor alır. Tete-emin-zaniolo kira parası bunları jelert ve sara taksidinde bitirmişlerdir çoktan UCL katılınıp limit açılırsa gelecek oyuncu olur başka türlü gelmez kimse.
 
Saydığın oyuncuların parası çoktan eridi dostum ne 220M u sen düz mantık 30a satıldı 30 kasaya girdi diye düşünüyorsunda o paranın 15i bankalara kalan 15i direkt maaşa gidiyor daha köhn bonservis taksidi ödeyemezken bu kulüp şu an para girişi olmadan oyuncu zor alır. Tete-emin-zaniolo kira parası bunları jelert ve sara taksidinde bitirmişlerdir çoktan UCL katılınıp limit açılırsa gelecek oyuncu olur başka türlü gelmez kimse.
Zaten giderleride çıkardım öyle 220 kaldı ama bence Mudryk gelebilir mi? Bence gelebilir çünkü UCL'de oynamak varken neden Chelsea'de oynasın neyse hocam sizi fazla rahatsız ettim görüşürüz Allah'a emanet olun.
 
Zaten giderleride çıkardım öyle 220 kaldı ama bence mudryk gelebilir mi? Bence gelebilir çünkü UCL'de oynamak varken neden Chelsea'de oynasın neyse hocam sizi fazla rahatsız ettim görüşürüz Allah'a emanet olun.

220M imkansız hocam Total o kadar gelir yok gelen para direkt gidiyor TR de hiçbir külüp o geliri elde edemez. Mudryk kiralık gelebilir ama biz almayız burada tutunamaz.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı