sado01
Decapat
- Katılım
- 17 Haziran 2024
- Mesajlar
- 2.849
- Çözümler
- 20
Bir ara girmiştik, hep booster insanlar geliyordu.
Dostum smurf gelmesini toxic, küfür ve maçı trolleyen elemanlar yerine tercih ederim en azından 2 One tap yiyip geri oturuyosun.
Bir ara girmiştik, hep booster insanlar geliyordu.
Hocam 2 rank sonrası dediğiniz yer oyunun yarısı ediyor farkında mısınız?
Bir ara girmiştik, hep booster insanlar geliyordu.
(Belki bana öyle geliyordu)
Değişir hocam bu dediğiniz gibi bize 2 immo gelmişti Gold iken fakat kazanınca daha fazla kp verdiği için daha iyi olabiliyor.
Hocam emin olmayın sadece bir ara ss aldığım bu var. Bronze 3 hesabıma da yüce gelmişti.5 Silver aynı lobide olduğu zaman yücelik gelecek değil ya.
Hocam bunu geliştirip yükseltebilirsiniz. Dediğim yerlere de uğrarsanız işinizi görebilir. Bu aralar 147-158 arası yapıyorum.AimL abGridshot:Eki Görüntüle 2296188
Hocam emin olmayın sadece bir ara SS aldığım bu var. Bronze 3 hesabıma da yüce gelmişti.
Not: Bu maça tek kişi girdim.
Hocam emin olmayın sadece bir ara SS aldığım bu var. Bronze 3 hesabıma da yüce gelmişti.
Not: Bu maça tek kişi girdim.
2 rank sonrası dediğim yer nasıl yarısı olabiliyor? Demir, bronz, gümüş, altın, plat, elmas, yücelik, immo, Radiant. Bayağı güzel yarısıymış.
Hesabın geçmişini de atabilirim. Not: Hesap benim değil sadece arkadaşımla beraber girmek için girmiştim 100kp filan kastım bıraktım 4 maçta 9 lose streak hesabı dia 3 attı.Bunun sebebi gizli rank zımbırtısı. Oyundaki performansınıza bağlı olarak yüksek ranklar geliyor. Smurf engellemek için iyi bir yöntem ama ne kadar çalışıyor orası muamma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.