AKK'siz Ucuz İnternet Önerisi

VirtualXSecret

Kilopat
Katılım
12 Ağustos 2014
Mesajlar
268
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 2 yıldır komşudan ortak olarak kullandığımız internetle idare ediyorum ama artık yeter. Online oyunlar oynarken aniden ping 10 saniyeliğine 900'e çıkıyor bazın 2 dk kesiliyor gelmiyor, artık canıma tak etti benim de. Fiyat konusunda sıkıntım var baktığım internet tarifeleri hep 69-59 TL arası ama benim ihtiyacımdan fazlasını veriyorlar. Benim tek ihtiyacım online oyunlarda sıkıntı yaratmayacak bir internet, yani demek istediğim AKK kotası olmasın hep 3 MBps bile olsa bana yeter. Sadece dediğim gibi kesilme problemi olmasın şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni Abone olacaksanız KOTALI tarifeler çıktı kesinlikle tuzağa düşmeyin. AKN AKK dan kurtulacağız diye sevinirken tarifelerin fiyatları 30-40 TL arttı. KOTA tuzağına düşmeyin eğer alırsanız KOTA yı geçtiğiniz her GB başına ücret alıyorlar yada Süperonline örneğindeki gibi ayın başına kadar interneti kesiyorlar.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı