Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modeller arasında yüzlerce lira fark var ancak karşılığında alacağın avantaj kesinlikle değecek cinsten değil. Referans tasarım olmadığı sürece tüm markaların ürettiği kartlar son derece alınabilir ürünlerdir, zaten GTX 1080 Ti gibi tepe seviye bir kartın dandik modeli üretilmez.
Modeller sizin kafanızı karıştırmasın. Her, adını ''1080Ti'' taşıyan modelde aynı GPU kullanılıyor. Sen MSI'da alsan 1080Ti kullanacaksın. Evga alsan da, 1080Ti kullanacaksın. Sadece bazı soğutma sistemleri ve 1-2FPS daha iyi olan markalar var. Bana kalırsa eğer en çok performansı almak istiyorsan EVGA Kingpin al.