2K 27" IPS 180Hz monitör önerisi

themtopat

Centipat
Katılım
29 Temmuz 2023
Mesajlar
23
2K 27" IPS 180Hz monitör arıyorum. Daha önce AOC Q27G4X kullandım ve memnundum ancak ölü pikselleri yüzünden iade etmek zorunda kaldım.

Şu an aklımdaki monitör bu:

Daha önerisi olan veya bu monitörü kullanan var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
https://amzn.eu/d/eCkWzVU indirime girdi bakabilirsin. Bende senin attığın ile bu model arasında kalmıştım 9 bine düştü bugün kampanya ile bunu aldım düm aynı fiyattı ikisi de.
hayırlı olsun hocam, geldi mi memnun musunuz? ben şimdilik va panel düşünmüyorum pek ama yorumunuzu merak ediyorum… ayrıca samsung panellere yapılan kötü yorum da okuduğumu hatırlıyorum genel olarak o yüzden yorumunuz kıymetli.

Asusun modellerine bakmanı tavsiye ederim
tuf’larda sıkışmış piksel vakasını fazlaca görünce soğudum hocam.



sağ olun yalnız ikinci el düşünmüyorum.
 
Hayırlı olsun hocam, geldi mi memnun musunuz? Ben şimdilik VA panel düşünmüyorum pek ama yorumunuzu merak ediyorum… ayrıca Samsung panellere yapılan kötü yorum da okuduğumu hatırlıyorum genel olarak o yüzden yorumunuz kıymetli.

Geldi hocam. Şöyle ghosting yok ölü pixel çıkmadı. Panel çok iyi Samsung veya VA paneli çok kötü diyenlere aldırma bu monitörde öyle sorunlar yok. Hoparlör ü var ses kalitesi güzel. PC kapalıyken televizyon gibi kullanabiliyorsun Netflix YouTube falan girebilirsin. 10 bit açınca 120 Hz'ye düşüyor o biraz canımı sıktı. Bir de ayarlarını yapamadım mı bilmiyorum ekranı sarı gösteriyor HDR açınca veya kapatınca renkler çok değişik gözüküyor bugün teknik ekiple görüşeceğim hem 10 bit 240 Hz olmasını soracağım hem de bu renkleri görüştükten sonra haber veririm.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı