Benim operam donmaya başladı ve siteleri açmıyor garip şekilde.
Konuyla alakası yok ama bence en sağlıklı tarayıcı Google Chrome.Arkadaşlar Opera GX 2 GB RAM tüketmekte. Fazla mıdır sizce yoksa başka bir tarayıcımı seçmeliyim fikirleriniz neler?
Arkadaşlar Opera GX 2 GB RAM tüketmekte. Fazla mıdır sizce yoksa başka bir tarayıcımı seçmeliyim fikirleriniz neler?
Konuyla alakası yok ama bence en sağlıklı tarayıcı Google.
Microsoft Edge kullanabilirsiniz bildiğim kadarıyla en az RAM harcayan tarayıcı.
Konuyla alakası yok ama bence en sağlıklı tarayıcı Google.
Chrome demek istedim.Google bir tarayıcı değil, bir arama motorudur dostum. Eğer Google Chrome'u kastediyorsan, o başka.
Arkada 2 site açık olsa bir de tarayıcı da eklenti kullansan bu kadar harcaması normal. Ben 1 eklenti ve 1 sekme açıkken 1,7 GB RAM kullanıldığını hatırlıyorum.
Edge ile Chrome arasında pek bir fark yok aslında ikisi de Chromium tabanlı. Tabii ben fazla eklenti ve sekme kullanmadığım için kendimçe bir test yaptım Edge bende 15 20 MB kadar daha az kullandı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.