Zcash Madenciliği - Sık Sorulan Sorular

Merhaba, uzun süredir madenciliği uzaktan izleyip kesin bir bit yeniği var diye atılamadım, bizim kazandığımız bu sanal paralar hangi firmaların, şirketlerin cebinden çıkıyor? Madencilik sırasında bilgisayarlarımız kimin işçiliğini yapıyor diye düşündürdüğünden bana hep komplo teorileri ürettiriyor.
 
Sorun tam olarak resimde belirtilmiştir. 12 haneli kod alamıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • 2017-06-29_00-09-36.png
    2017-06-29_00-09-36.png
    273,9 KB · Görüntüleme: 292
Merhaba, benim laptop'umda ikitane ekran kartı gözüküyor programı çalıştırdığım da galiba "amd radeon r5 m330" adlı ekran kartını görmüyor ve program "No AMD OPENCLGPUs found, exit" acaba bu sorunu nasıl düzeltebiliriz?
 
Evet, Ethereum günlük 3,87$, Zcash günlük 3,68$ kazandırıyor. Fakat arada ki farkı sayarsak, kartı hangisi daha az yoruyorsa onu kaz bence.

Kartı yorduğu farka değmez.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı