YaramazMorde
Hectopat
- Katılım
- 9 Ocak 2021
- Mesajlar
- 523
- Çözümler
- 1
Evet açtım.Shift ve F10 tuşarına basın. CMD açılıyor mu?
Evet açtım.Shift ve F10 tuşarına basın. CMD açılıyor mu?
Sırasıyla şu komutları yazıp enterlayın.Evet açtım.
diskpartlist disk14 GB'lık olan USB bellek.Sırasıyla şu komutları yazıp enterlayın.
diskpart
list disk
çıkan ekranın fotoğrafını atın.
SSD sürücü 0 bölüm 3 olarak adlandırıldı. Onu seçip devam etmeli miyim?"Sürücü 0 Bölüm 1" ve "Sürücü 1 Bölüm 1"i silin, ekranda sadece 2 tane ayrılmamış alan olması gerekiyor, bu ayrılmamış alanlardan yeni bölümler oluşturun (boyutu değiştirmeyin) ve sürücü 0 bölüm 1'e kurulum yapın.
Biliyorum.14 GB'lık olan USB bellek.
select disk 0cleanselect disk 1cleanŞimdi?Biliyorum.
Sırasıyla
select disk 0
clean
select disk 1
clean
Komutlarını girip CMD'yi kapatın. Ardından Windows setup'ını sol üstteki çarpı ile kapatıp kuruluma baştan başlayın ve tekrardan disk ekranına gelin.
Eki Görüntüle 2309378
Burayı tekrar yapın, sonra 223 GB'lık bölümü seçip oraya kurulum yapın."Sürücü 0 Bölüm 1" ve "Sürücü 1 Bölüm 1"i silin, ekranda sadece 2 tane ayrılmamış alan olması gerekiyor, bu ayrılmamış alanlardan yeni bölümler oluşturun (boyutu değiştirmeyin) ve sürücü 0 bölüm 1'e kurulum yapın.
Alttaki diske tıkayıp "yeni" tuşuna tıklayıp birim açın yoksa bilgisayarı açtığınızda görünmez.Şimdi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.