ben 12 yaşındayım boyum 1.70 yaşına göre boyun normal ve sanırım 20 yaşına kadar uzarsınArkadaşlar 14 yaşındayım, boyum 1.72. 14 yaşına göre bu boy oranı normal mi daha uzar miyim?
ben 12 yaşındayım boyum 1.70 yaşına göre boyun normal ve sanırım 20 yaşına kadar uzarsınArkadaşlar 14 yaşındayım, boyum 1.72. 14 yaşına göre bu boy oranı normal mi daha uzar miyim?
Vay be. Tam doğduğum sene verilmiş bu karne. Şuan 13 Yaşındayım 1.88-189 'um.Benim boyum anaokulunda 1.41 cmdi. Bizim ailede uzun boylu kimse yok ama ben çok uzunumÇekinik olan tüm
genler bende uyanmış, 6 yılda 39 cm uzamışım
Eki Görüntüle 3722181.41
Forumun tüm çocukları boy konularına istila ediyor. :/
Bence de.Maalesef. Foruma acilen yaş kısıtlaması gelmeli. DH'den beter oldu burası.
Bence de.
Normal, ben o yaştayken 1.80’den daha uzun arkadaşım vardı. Basketbol oynardık, bizi geçmek için topu yukarı kaldırıp öyle giderdi... Ben de 1.70-75 falandım sanırım. 14-15 yaşındaydık yanlış hatırlamıyorsam.Arkadaşlar 14 yaşındayım, boyum 1.72. 14 yaşına göre bu boy oranı normal mi daha uzar miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.