CS:GO "VAC oyun oturumunuzu doğrulayamadı"

Bu sinir bozucu sorunla ilgili destek taleplerimizi ilettik. VAC ekibi konu ile ilgileniyor fakat geçici bir çözüm önerdiler ve sorun çözüldü. Sizlerde hemen deneyerek sorununuz çözülürse buradan bilgi verin lütfen.

  • Steam> Çıkış'tan kapatın ve çıkış yapın.
  • Steam kapandıktan sonra, steam tekrar başlat.
  • Steam> Çevrimdışına Tıklayın> Çevrimdışı Modda Yeniden Başlat.
  • Steam başlatıldıktan sonra, Steam> Çevrimiçi Olarak> Yeniden Başlat ve Çevrimiçi Olarak Kütüphaneden CS'yi yeniden başlatın ve sorunu tekrar test edin.
Herkese sorunsuz günler dilerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu bende yaşıyordum. Bilgisayarım'da hiç bir IOBit uygulaması olmamasına rağmen bu hatadan müzdariptim. Windows'um KMSPICO adlı programdan crackli orjinal gibi gösteriliyordu. Daha sonra araştırdırdığım zaman KMSPICO adlı program aslında bir virüsmüş fakat bilgisayara kendini virüs olarak göstermiyordu. Haliyle VAC sistemi bu virüsle çakışınca bu tür hatalar meydana geliyordu. En son çare olarak 35-40 liraya Windows 10 Home OEM satın aldım ve gerçekten bir daha o hatayla karşılaşmadım. Eğer sizde orjinal olmayan yazılım kullanıyorsanız muhtemelen cracklerdiğiniz progmlar sebebiyle bu tür sorunlarla karşılaşıyorsunuzdur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı