Valorant oynarken sistem kapandı ve tekrar açılmadı

ASRININHO

Decapat
Katılım
9 Ocak 2023
Mesajlar
272
Çözümler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : Intel Core I5 10210U @1.60GHz
RAM : 8GB DDR4
Ekran Kartı 1 : Nvidia Geforce MX130
Ekran Kartı 2 : Intel UHD Graphics
Anakart : LENOVO LNVNB161216
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Editör
RAM
Kingston KVR16N11 8 Gb DDR3 1600 mhz ram
Ekran kartı
Asus GeForce GT 730
Anakart
Asus H81M-K
İşlemci
Intel Pentium G3220
Merhaba bugün Valorant oynarken oyun bir anda dondu ve hiçbir şey yapamıyordum. Sonra bende bilgisayarı kapattım. Sonra açılmadı bilgisayarcıya götürdüm PSU bozulmuş dediler yapıp geri verdiler. Şimdi bilgisayar çalışıyor ama PSU bozulmadan önce de eskisine göre donmalar ve bu sorunlar başlamıştı. Ben de bu sorunu çözmek için her yolu denedim. Unlost FPS arttırma falan. Bu sorunu nasıl çözerim?
 
Önceden de oluyor muydu? SSD yoksa SSD takabilirsin sata olanlardan.
SSD takılı. Önceden oluyordu ama az oluyordu rahatsız edici değil fakat son 6 ay baya donmaya başladı ve 1 yıl ban yedim.
 
Hocam i5 4460 al işini görür. Zamanının güzel işlemcilerinden.
Hocam 1 yıl sonra yeni pc alacağım zaten. Birde bir şey alamam bu sistemle devam etmem lazım ev için 70k harcadım çünkü.
 
SSD takılı. Önceden oluyordu ama az oluyordu rahatsız edici değil fakat son 6 ay baya donmaya başladı ve 1 yıl ban yedim.
O zaman 4.nesil 4460 falan al ekran kartınıda sonra güncellersin eğer sistemi değiştirmeyi planlamıyorsan komple.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı