Kurumdan kuruma ve alacağın ders saatine göre değişiyor fiyat ben alırken kullanmayı biliyordum az ders verdiler fiyatı düşürdüler 5 ay önce 6K ya aldım.
7K kurum alıyor 4K civarı da harç bana daha 2 gün önce 11.000TL fiyat çıkardılar ama b almış halimle 11.000 eğer b yoksa 12-12.5 civarında.
Erkan varsa yakınlarda erkana sorun ucuz oluyor az ders verip fiyatı indiriyorlar10a falann bulursam iyi olur ama bulmak çok zor.
Erkan varsa yakınlarda erkana sorun ucuz oluyor az ders verip fiyatı indiriyorlar.
Herkese merhaba. A2 ehliyet alacağım. B ehliyete sahibim. Bulunduğum şehirde fiyatlar 14 bin civarında. Farklı şehirlerde daha uygun olduğunu gördüm. Neden böyle bir fiyat farkı var? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Bizim bir tanıdık vardı ablam için kurs ücreti 4bin verdik ama normalde 7 bin civarı Erzurum'da motor ehliyeti için kurs ücretleri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.