Görev çubuğundaki uygulamalar geç açılıyor

638785

Decapat
Katılım
16 Mart 2023
Mesajlar
30
Selamlar, Mac kullanıcısıydım ilk defa Windows işletim sistemli bir bilgisayara geçtim. Sorunum şu, bilgisayarda hiçbir problem yok fakat görev çubuğundaki ikonlara ( Dosya Gezgini, bilgisayar) tıkladığım zaman açılması 4 saniye sürüyor. Dediğim gibi bunun dışında hiçbir sıkıntı hissetmedim. Yardımcı olabilir misiniz? Bu arada tuhaf bir şey fark ettim görev çubuğundan değil de aramaya "Bilgisayar" ya da "Dosya Gezgini" yazıp tıkladığımda saniyesinde açılıyor.
Güncelleştirmeleri yaptım Windows için.
Harici bir yazılım falan yüklemedim sürücüler için.
16 GB RAM.
256 GB SDD WİNDOWS buraya kurulu.
AMD Ryzen 5600X.
GTX NVIDIA 4060.
Video da bırakıyorum
 
Son düzenleme:

Dosya Ekleri

  • 1728760075591.png
    1728760075591.png
    32,4 KB · Görüntüleme: 20
Eğer Windows 11 kullanıyorsanız 10'a geçin eğer hala sıkıntı varsa Windows Update'i açın güncellensin PC sürücülerini de kurar.



Değerler gayet iyi.
Windows 10'dayım. Bu arada tuhaf bir şey fark ettim görev çubuğundan değil de aramaya "Bilgisayar" ya da "Dosya Gezgini" yazıp tıkladığımda saniyesinde açılıyor.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı