Takım elbiseli adamlar tarafından tehdit edildim

Ya dostum, hani ateist falan çok umrum değil. Herkesin dini kendine, kimseyi zorla kolundan tutup gel berbaer müslüman olalım demem. Ama bizim ülkede ateistlik farklı bir mantıkla işliyor maalesef.
 
Ya dostum, hani ateist falan çok umrum değil. Herkesin dini kendine, kimseyi zorla kolundan tutup gel berbaer müslüman olalım demem. Ama bizim ülkede ateistlik farklı bir mantıkla işliyor maalesef.
Katılıyorum bu at*ist tarikatları kendilerini diğer insanlardan üstün görüyor herhalde en basit örneği di*cord üzerinden yazılanlar
 
Şu konuları siyasete bağlamadan, ideolojilerinizi insanlara yansıtmaya çalışmadan ne zaman yanıtlayacaksınız? Burası gayet de bir hukuk devletidir. Gerekeni yapın, şikayetinizi oluşturun. Yetmezse bir üst kuruma taşıyın ama işin ucunu bırakmayın. Oradan buradan duyduklarınızla insanları kandırmayın. Burada "Türkiye hukuk devleti değil, her şeyi sosyal medya hallediyor." diyenlerin çoğu daha 1 dilekçe bile yazmamış kişiler.
 
@Kaisey dostum bak haklısın iyisin güzelsin, burası technopat. Teknoloji forumu, siyaset yakışmıyor. Ama şimdi son bir ayda yaşananlar adaletin eksikliğini vurgulamıyormu? Demek ki orayı kimse önemsemiyor.
 
Durumu babamla konuştum ülkü ocaklarından olduğunu kesinleştirdim. Babam ülkü ocakları başkanı benim arkadaşım istersen konuşayım ya da polise gidelim dedi ama bu sefer de adını alırlar dedi buna gerek yok dedi istersen gideriz dedi, ayrıca onlar haklıda olsa haksız da olsa susmam gerekiyormuş bunu anlamıyorum. Bu durumda sadece susmak kalıyor bana, kimsede unutmasın bugün ülkü ocakları il yöneticileri kitap fuarına 100 tane koruması ile geldi ve 16 yaşındaki bir lise öğrencisine saldırdılar suçsuz yere. Bugün bana laf attın diye saldırdılar yarında yan baktın diye size saldıracaklar. Amacım suçu size atmak değil kesinlikle lütfen alınmayın. 2 yıl sonra üniversitesi sınavına girecek olduğum için ve 30-40 yaşında birisi olamadığım için bu olaya sessiz kalmak zorundayım elimde olsa hiç düşmem.

İyi akşamlar.
 
Bence de sosyal medyaya taşımak en mantıklısı. Ülkede zaten yargı sosyal medya aracılığıyla çalıştığı için başka bir yol yok. Anonim olarak birkaç haber sayfasına veya ünlü kişilere durumdan bahsedin, illa yardımcı olacak çıkar.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı