Gece korkutucu şeyler görmek

Bu konu tam benlikmiş. Nickim ve avatarımı gördüğünüz üzere çocukluk kabusumdan artık korkmak yerine ondan intikam alıyorum. 1 yıl boyunca rüyada aynı kabusu görmek buna rağmen o çizgi filmi tırsarak izlemek nasıl bir nevrotik travmadır aradan yıllar geçince farkediyor insan. Sende o korkularınla bir gün yüzleşecek ve intikam almak isteyeceksin.
Vatandaş cinlere kafa mı atsın ne demek istiyorsun yani :D :D
 
Cinleri düşünür kafaya takarsan ki özellikle korkarsan daha çok yanaşır daha çok korkutur musallat olurlar derler. Tabi sizde bu tip şeyleri düşündükçe beyniniz ister istemez en ufak şeyleri cinler karanlıklar olarak nitelendiriyor. Örneğin kapıdan çıt diye ses geldi, "kesinlikle cinler yapıyor başka sebep olamaz kapı kendi kendine ses mi çıkarır?" sanar daha çok korkarsınız.
 
Hocam cinler hakkında çok belgi yok Kur 'an da bile.
Astral seyahat yapanlar bir şeyler gördüklerini ve onların siyah olduğunu söylerler. Bu varlıkların iyisi de kötüsü de var. Kötüsü rahatsız eder, bir şey yapmaz. Ses çıkarır, beynine görüntü sokar. Bunun sadece beynin oyunu olduğunu sanmıyorum ama beyinle bağlantılı. Zamanında ben bir sesler duymuştum uyuyordum anında uyandım. Yanımda kuzenim vardı o horul horul uyuyordu. Neyse, korkuyla Nas okudum anında geçti. Sonra o gece Nas okumadığımı hatırladım.
Bunla ilgili şunu duydum: Cinler direk ses çıkarmaz fakat sizin o sesi varmış gibi algılamanıza sebep olabilir.

Neyse olaya gelince yapman gereken belli. Onlar hakkında çok konuşma, aklına getirme ve Allah a sığın. Zaten bunlara inanıyorsan müslümansın. Sonuçta görünmüyor, ne yapabilirsin?
Hocam birde cin öyle hemen musallat olmaz. Sadece kendisinden çok korkan, rahatsız eden falan varsa ona olur ondan çokta şey etme yani:)
Bende de zamanında vardı bu korku, bilirim. Sakin ol, bazen sadece kendileri uğraşırlar. Zaten korkmazsan yada Nas falan okursan giderler. Onun dışında zaten çok bir şey yok. Bir kısmı da ( Hatta büyük bir kısmı. ) beynin oyunlarıdır. Bir ara dehşet çiyan korkum vardı gece her yerde çiyan görürdüm:D
Hocam kolay gelsin işin zor. Korkulacak bir sey
 
Size silah tutan gölge görmeniz halüsinasyon olsa gerek. Olay sizi fazla korkutmuş ve sizin aklınızı bulandırmış. Aklınızdan çıkarmaya bakın ve pozitif şeyler düşünün.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı