TheLenta
Megapat
Daha fazla
Alışkın olmadığım ağır bir işte çalışmıştım. Akşam uyumuştum 3,4 saat sonra uyandım. Yemek yedim falan. Gece tekrar uyudum yaklaşık 2 saat içerisinde defalarca kabus gördüm ama o kadar yorgunum ki bir kabustan uyanıp geri uyuyorum. Diğer kabusla tekrar uyanıyorum ve uyuyorum bildiğiniz döngüye girdi. Astral seyahate ilgim olduğu ve bir zamanlar denediğim için sanırım kabusların çoğunda astral seyahat yaptığımı görüyordum. En son kabusta uyanırken simsiyah bir ruha cekildiğimi hissettim korkunca da bedenime dönüyor gibi çekiliyordum sanki. Çekilme hissiyle uyanmaya çalıştım çekilme bitince en sonunda gözümü yarım yamalak açabildim fakat asla hareket edemedim son çare anneme bağırmaya çalıştım bağıramadım. Felçtim ve çok huzursuzdu içim. En son bilinçsizce titremeye ve bacaklarımla çırpınmaya başladım. Sanki biri boğuyor ölmemek için çırpnıyorum öyle bilinçsiz yaptım ama gözümle gördüm yorganın altında bacaklarımla çırpındığımı. Daha sonra ne ara kalktım hatırlamıyorum. Bu şekilde korktuğum değişik bir deneyim oldu. Sabah iş var ama korkudan tekrar uyuyamadım maalesef
. Uyku felci mi yaşadım şimdi? Bir de karabasana inanıyor musunuz?