Gece yaşadığım korkutucu olay

TheLenta

Megapat
Daha fazla  
Alışkın olmadığım ağır bir işte çalışmıştım. Akşam uyumuştum 3,4 saat sonra uyandım. Yemek yedim falan. Gece tekrar uyudum yaklaşık 2 saat içerisinde defalarca kabus gördüm ama o kadar yorgunum ki bir kabustan uyanıp geri uyuyorum. Diğer kabusla tekrar uyanıyorum ve uyuyorum bildiğiniz döngüye girdi. Astral seyahate ilgim olduğu ve bir zamanlar denediğim için sanırım kabusların çoğunda astral seyahat yaptığımı görüyordum. En son kabusta uyanırken simsiyah bir ruha cekildiğimi hissettim korkunca da bedenime dönüyor gibi çekiliyordum sanki. Çekilme hissiyle uyanmaya çalıştım çekilme bitince en sonunda gözümü yarım yamalak açabildim fakat asla hareket edemedim son çare anneme bağırmaya çalıştım bağıramadım. Felçtim ve çok huzursuzdu içim. En son bilinçsizce titremeye ve bacaklarımla çırpınmaya başladım. Sanki biri boğuyor ölmemek için çırpnıyorum öyle bilinçsiz yaptım ama gözümle gördüm yorganın altında bacaklarımla çırpındığımı. Daha sonra ne ara kalktım hatırlamıyorum. Bu şekilde korktuğum değişik bir deneyim oldu. Sabah iş var ama korkudan tekrar uyuyamadım maalesef :). Uyku felci mi yaşadım şimdi? Bir de karabasana inanıyor musunuz?

Alışkın olmadığım ağır bir işte çalışmıştım. Akşam uyumuştum 3,4 saat sonra uyandım. Yemek yedim falan. Gece tekrar uyudum yaklaşık 2 saat içerisinde defalarca kabus gördüm ama o kadar yorgunum ki bir kabustan uyanıp geri uyuyorum. Diğer kabusla tekrar uyanıyorum ve uyuyorum bildiğiniz döngüye girdi. Astral seyahate ilgim olduğu ve bir zamanlar denediğim için sanırım kabusların çoğunda astral seyahat yaptığımı görüyordum. En son kabusta uyanırken simsiyah bir ruha cekildiğimi hissettim korkunca da bedenime dönüyor gibi çekiliyordum sanki. Çekilme hissiyle uyanmaya çalıştım çekilme bitince en sonunda gözümü yarım yamalak açabildim fakat asla hareket edemedim son çare anneme bağırmaya çalıştım bağıramadım. Felçtim ve çok huzursuzdu içim. En son bilinçsizce titremeye ve bacaklarımla çırpınmaya başladım. Sanki biri boğuyor ölmemek için çırpnıyorum öyle bilinçsiz yaptım ama gözümle gördüm yorganın altında bacaklarımla çırpındığımı. Daha sonra ne ara kalktım hatırlamıyorum. Bu şekilde korktuğum değişik bir deneyim oldu. Sabah iş var ama korkudan tekrar uyuyamadım maalesef :). Uyku felci mi yaşadım şimdi? Bir de karabasana inanıyor musunuz?
Karabasandır muhtemelen.Benim kuzenim bir gün baya bir alkol almış ona da aynen bu şekil karabasan gelmişti.5-10 dakika yerinden kalkamamış,hareket edememiş,bağıramamış.Muhtemelen sizde de aynı olay olmuş.

Karabasandır o. Bir ben yaşamadım herhalde bunu.

Karabasan bu hocam. Özellikle çok stresli bir gün geçirdiyseniz ve sırtüstü yatınca meydana geliyor. Kendim defalarca kez yaşadım.

Evet stres ve yorgunluktan olabiliyormuş. O gün stresliydim bir de işten dolayı çok yorulmuştum ondan oldu sanırım.

Uyku felci geçirmişsiniz hocam geçmiş olsun.

Teşekkür ederim.

Karabasanla uyku felci aynı şey zaten. Uyku felci dışında mantıklı bir açıklama bulamadım ben. 5 yaşındayken benim de başıma buna benzer bir şey gelmişti. İnanılmaz bir deneyim, unutamıyor insan.

Bende unutamam artık tekrardan uyumaya korktum neyse ki tekrar olmadı :).

Karabasandır o. Bir ben yaşamadım herhalde bunu.

Araştırınca gördüm ki çoğu kişi en azından 1 kere uyku felci geçirebiliyormuş. Yorgunluk, stres, aç uyumak, uykusuzluk vs. sebep olabiliyormuş. Aslında ciddi bir sorun değil ama o anı yaşarken çok korkuyor insan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı