Ryzen 3 İşlemciler Ön Siparişe Sunuldu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
550 liraya 4 çekirdek elde ediyoruz. Bence mükemmel. Bir yandan testler geliyor bakıyorsun i3 işlemcilerden geri kalıyor. Diyorsun sonra bu nasıl olabilir? 4 çekirdek değil miydi bu, diyorsun. Sonra 2011 yıllarına geri gidiyorsun, hatırlamaya çalışıyorsun o anları. Hatırladıktan sonra başlıyorsun oturup ağlamaya. Intel bizzat yanına gelip teselli ediyor seni. :LOL: İş işten geçince artık pek yapacak bir durum olmadığını anlıyorsun. :) O günden sonra AMD almamaya yemin ediyorsun. :)

Kısa bir hikaye yazmak istedim. :) Daha çok AMD fanboylarını kızdırmak için yazdım. O yüzden başıma hemen toplanmayın lütfen. Eğlence amaçlı yazdım. :)
 
250TL'den satacak halleri yok herhalde. Teknobiyotik'ten bugüne kadar sadece kasa aldım. Bu kazık bana yetti, bir daha bir şey almam ordan. Hele bir gelsin fiyatlar bence biraz daha makul olacaktır. Yanlış yazmışım.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı