Phanteks P400A Ön Siparişe Sunuldu

Phanteks P400 Air modeli, Phanteks'in Türkiye distribütörü olan CoraxAlpha tarafından ön siparişe açılmış vaziyette.

Link resme gömülüdür.
phanteks-p400a-black-main.jpg
Hatırlatmakta fayda var:
PH-EC400ATG_BK01 kodlu bu modelde
Dijital-RGB kontrolcüsü bulunmamakta.
Fan kontrolcüsü ve reset butonu mevcut
.
Standart 2x siyah fan ile geliyor.

Eğer Dijital-RGB kontrolcüsü lazımsa, 3x RGB fan ile gelen PH-EC400ATG_DBK / PH-EC400ATG_DWT tercih etmelisiniz.

Ben siyah olanı almanızı tavsiye ederim, beyaz modelin ön panelinin boya kalın atıldığından, siyaha oranla daha küçük deliklere sahip Reddit ve Youtube'da bu duruma denk gelebilirsiniz.

Bu kasa Türkiye'ye gelir gelmez, incelemesini ve düz P400 ile testlerini yapacağım beklemede kalın.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, alttaki RGB şeriti siz mi eklediniz? Pek güzel durmuyor da. 🙃
Hayır, normal P400'de RGB kontrolcü ve led şerit mevcut halde geliyor.

Maalesef ön kapak P400A'ya göre tasarlandığından böyle bir dezavantaj daha oluşturuyor.
20190926_194353.jpg

Orijinal kapakta ışığı yayması ve direkt olarak gözükmemesi için böyle bir parça mevcut.

Göründüğü üzere alt kısımlar sökülebiliyor.
Söküp, P400A'nın paneline takmayı denicem.
20190926_183603.jpg

Eki Görüntüle 442039
Kasa geldi beyler, bayanlar.
@Kaslan P400A'nın ön paneli, P400'e takarsak böyle bir görüntü oluşuyor.

Elimden geldiğince bütün detaylarına değincem 12'ye kadar atarım inceleme.
Şu fanın önünde bulunan demirleri Keserle kesmeyi düşünmüyor değilim.
Teşekkür ederim tam incelemeyi bekliyorum.
Ben de P600S aldım ama inceleme konusu açmaya çok üşeniyorum. 🙄
İnceleme yapsan da Phanteks sevenler olarak gözümüz bayram etse. 😀

İmzandaki ekran kartın değişmemişse şayet Msi GTX 1070 Ti Gaming görünüyor onda arka plaka vardı diye hatırlıyorum.
Arka plakası var, Bir kaç yerde tasarım olarak farklı satış yapan yerler görmüştüm sanırım kendi üretimleri veya çin. Öyle bir şey bakıyorum. Herhangi bir sorunu olduğundan değil. İlgine teşekkür ederim.
Açıkçası ben de ona uygun bir Arka plaka autocad ile çizip kesebilirim ama benim kullanacağım malzeme ağır gelecek bu yüzden bu işe girmiyorum. Arka plakanın üstüne hafif aralık kalacak şekilde üstüne koymak istiyorum kafamda olana en uygun madde Pleksi ama uğraşmak istemedim. Hazır bakıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı