6 aylık 2. el S24 vs S24FE vs sıfır S23

Bütçe
30.000

efwndi

Centipat
Katılım
25 Mayıs 2024
Mesajlar
81
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar. Yeni bir telefona ihtiyacım var ve bütçe 30.000 TL. Samsung ekosistemi kurmak gibi bir planım var o yüzden bunlardan başka telefon istemiyorum. Seçenekler arasında çok kararsız kaldım. 2. El ürün kullanmaya pek yakın değilim ama S24 gibi dönemin en iyi telefonlarından biri olunca aklımı çeliyor. Diğer iki seçenek de birbirine yakın telefonlar, düz S serisi olduğu için S23'e yakın hissediyorum ama AnTuTu puanı olarak falan S24FE önde. Mağazada denediğimde de hızlarında pek bir fark yok ama sanki S23 yapay zeka işlerinde biraz daha hızlı gibi geldi. Kamera olarak da S23 daha canlı, S24'e çok daha yakın bir kamera kalitesi var. Ayrıca ekran kalitesi de S24FE'den iyi geldi gözüme. Diğer yandan da batarya olarak S24FE her iki telefondan da iyi. S23 ve S24'ün bataryası pek güven vermiyor gibi açıkçası. S24FE güncelleme konusunda da S23'ten önde. 3 telefonda da aklımı çelen ve uzaklaştıran şeyler kısacası. Zaten kararsız birisi olduğumdan çok zorlanıyorum seçmekte. Bana bir yardım edin Technopat halkı. Ben ne yapmalıyım?
 
Tabiki s24. O sorunlar sadece S9 serisinde exynos 9810 snapdragon 845 arasında yaşandı sonradan günlük kullanım için anlamlı bi fark olmadı iki seri sonra oyun için de anlamlı bi fark kalmadı. Gerisi abartı adam telefona kurulum yapınca olan ısınmayı exynostan zannediyor o ısınma 16 pro maxta da olur normal bu tip dezenformasyonlara inanmayın.
 
Tabiki s24. O sorunlar sadece S9 serisinde exynos 9810 snapdragon 845 arasında yaşandı sonradan günlük kullanım için anlamlı bi fark olmadı iki seri sonra oyun için de anlamlı bi fark kalmadı. Gerisi abartı adam telefona kurulum yapınca olan ısınmayı exynostan zannediyor o ısınma 16 pro maxta da olur normal bu tip dezenformasyonlara inanmayın.
İşlemci konusunda bir tereddütüm yok, Exynos 2400 de 2400e de gayet kaliteli zaten. Beni arada bırakan şey S24'ün 6 ay kullanılmış olması. Batarya durumu, performans kaybı falan ne durumdadır sizce? 0 olması için bir düşük modele geçmek mantıklı mı? S24FE de hiç kötü bir telefon değil çünkü.
 
Millet bire bin katmayı ve lastik gibi uzatmayı seviyor 6 sene geçmiş hala aynı zırva muhabbet. Ondan iki sene önce tam tersiydi Snapdragon işlemciler anakartları eritiyordu bütün üreticiler underclock yaparak kullanıyordu LG G4 underclock yapmadan snapdragon koyduğu için anakartlar eridi gitti millet suçu LGye attı. O sene samsung S6da buz gibi çalışan exynos işlemcilerini çinde ve amerikada snapdragon yerine kullandı amerikaya özel de modem mi ne üretmişti qualcomla entegre mi ne etmişti ne skandal olmuştu qualcom için yüz karası bi dönemdi zaten ondan sonra ders oldu qualcom 835 - 845 ile iyi atak yaptı bu sefer de exynos yetişemedi 2018de ama sonraki senelerde yine fark kalmadı. İşlemcilerde böyle dönemler sık sık olur amd intel arasında da 20 senedir olan durumlar.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı