Selamlar. Yeni bir telefona ihtiyacım var ve bütçe 30.000 TL. Samsung ekosistemi kurmak gibi bir planım var o yüzden bunlardan başka telefon istemiyorum. Seçenekler arasında çok kararsız kaldım. 2. El ürün kullanmaya pek yakın değilim ama S24 gibi dönemin en iyi telefonlarından biri olunca aklımı çeliyor. Diğer iki seçenek de birbirine yakın telefonlar, düz S serisi olduğu için S23'e yakın hissediyorum ama AnTuTu puanı olarak falan S24FE önde. Mağazada denediğimde de hızlarında pek bir fark yok ama sanki S23 yapay zeka işlerinde biraz daha hızlı gibi geldi. Kamera olarak da S23 daha canlı, S24'e çok daha yakın bir kamera kalitesi var. Ayrıca ekran kalitesi de S24FE'den iyi geldi gözüme. Diğer yandan da batarya olarak S24FE her iki telefondan da iyi. S23 ve S24'ün bataryası pek güven vermiyor gibi açıkçası. S24FE güncelleme konusunda da S23'ten önde. 3 telefonda da aklımı çelen ve uzaklaştıran şeyler kısacası. Zaten kararsız birisi olduğumdan çok zorlanıyorum seçmekte. Bana bir yardım edin Technopat halkı. Ben ne yapmalıyım?