Lise de nottan kalmak çok zor sözlü mözlü derken geçiyorsunuz zaten de. Hocalarla aranı iyi tut hallederler sende biraz çabala geçersin ayrıca sınıfta kalmazsın sorumlu geçersin başka zayıfın yok ise.
Öncelikle ilk dönemden teslim olmayın hocam. Dediğiniz gibi ikinci sınavlar var. Hadi diyelim o da olmadı dersten kalmanız için iki döneme bakılır. İki dönem sonunda 50'nin altında ise edebiyattan kalırsınız. Sınıfı geçersiniz. Fakat edebiyat sınavını vermeniz gerekir. Yoksa lise diploması alamazsınız. Liseyi bitirene kadar (belki sonra da girebiliyorsunuzdur) sorumluluk sınavına girmeniz lazım.
Edebiyattan kalırsan sınıfı geçersin ancak kaldığın sınavı sorumlu olarak geçene kadar mezun olamazsın.
Ek olarak sözlülerle falan geçeceğinizi düşünüyorum.
Hangi dersten kaldıysan onu mutlaka en geç 12. sınıfa kadar yükselt yoksa liseden mezun olamazsın dersten geçene kadar.
Oğlum en can alıcılardan kalmışsın diğerlerinden geçmişsin, nasıl iş bu.Şu an sanırım 50'nin altında bir matematik bir de edebiyat var ikisini de toparlamaya çalışacağım tabii iki dersin biri 6 biri 5 ders olunca çok düşürdü ortalamayı ama umarım teşekkür falan alırım teşekkürler cevaplar için.
Oğlum en can alıcılardan kalmışsın diğerlerinden geçmişsin, nasıl iş bu.
Edebiyattan 78 aldım ama mat sınavı 05. Hocayla aram iyi. Geçirir umarım.Matematik 16 geldi ortalamam 85'di 40 oldu zaten şu anda 50 falan diğer dersler 60 üstü hep çoğu 70 80 matematik hocası 50 alırsan geçireceğim dedi ona güveniyorum.
Edebiyattan 78 aldım ama mat sınavı 05. hocayla aram iyi. Geçirir umarım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.