Merhaba arkadaşlar. Instagram takipçilerim kendiliğinden artıp azalıyor çıkarıyorum gene artıyor zamanında bot basmıştım. Bundan mıdır?
Evet hocam düşen botlar aldığınız için düşüyor olabilir, düşmeyen bot alsaydınız düşmezdi.Merhaba arkadaşlar. Instagram takipçilerim kendiliğinden artıp azalıyor çıkarıyorum gene artıyor zamanında bot basmıştım. Bundan mıdır?
2000 attıydım hocam hesaba bazı özelliklerim de-aktif oldu bot atmak sağlıklı birşeyde değil. mecburi başka bir hesaba geçiş yapmak durumunda kaldım.Takipçi sayısı artmasını bilinmez ancak fazla düşüş yaşanıyorsa ondan dolayıdır. İtemsatış gibi platformlar üzerinden alınan botlar 3 güne balon gibi iniyor. 500 Türk takipçi almıştı arkadaşım 1 haftada 140'a düştü.
Evet hocam düşen botlar aldığınız için düşüyor olabilir, düşmeyen bot alsaydınız düşmezdi.
Takipçi sayısı artmasını bilinmez ancak fazla düşüş yaşanıyorsa ondan dolayıdır. İtemsatış gibi platformlar üzerinden alınan botlar 3 güne balon gibi iniyor. 500 Türk takipçi almıştı arkadaşım 1 haftada 140'a düştü.
Maalesef hocam,bot basmak bana göre saçma bi’ şey.Kendini kandırmaktan başka bir şey değilEvet hocam düşen botlar aldığınız için düşüyor olabilir, düşmeyen bot alsaydınız düşmezdi.
2000 attıydım hocam hesaba bazı özelliklerim de-aktif oldu bot atmak sağlıklı birşeyde değil. mecburi başka bir hesaba geçiş yapmak durumunda kaldım.
Hesabınızı gizliye alın.Aslında düşmesini istiyorumda düşmüyor ilk zamanlar düşüyordu şu an 800 10-20 takipçi geliyor yada daha fazla.
Maalesef hocam, bot basmak bana göre saçma bi' şey. Kendini kandırmaktan başka bir şey değil
Hesabınızı gizliye alın.
Hocam ücretsiz birşeyden yararlandıysanız veya tek tek gelen şeylerden aldıysanız gelir durur sürekli, hesabınızı gizliye alın.Aslında düşmesini istiyorumda düşmüyor ilk zamanlar düşüyordu şu an 800 10-20 takipçi geliyor yada daha fazla.
Hocam o zaman tek çare gelip duracak bildirimleri kapatacaksınız.Gizlide.
Hesabınız gizlide olmasına rağmen takipçi nasıl gelebiliyor hocam ?Gizlide.
Hesabınız gizlide olmasına rağmen takipçi nasıl gelebiliyor hocam?
Hocam ücretsiz bir şeyden yararlandıysanız veya tek tek gelen şeylerden aldıysanız gelir durur sürekli, hesabınızı gizliye alın.
Hocam o zaman tek çare gelip duracak bildirimleri kapatacaksınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.