34FurkaN34
Hectopat
- Katılım
- 5 Kasım 2019
- Mesajlar
- 117
Palit markasının soğutması nasıldır üzer mi? Bir de sıvı soğutma ekletmeyi düşünüyorum.
palit gayet iyi bir marka. soğutmasında üzmez. r5 7600'a denk ryzen 5 7500f kullanıyorum. Thermalright Burst Assassin taktım oyunlarda 70'leri bile görmüyorum. sıvı soğutma gereksiz olur. zaten ak400 ile geliyomuş onla gayet iyi ikili olurlar.Palit markasının soğutması nasıldır üzer mi? Bir de sıvı soğutma ekletmeyi düşünüyorum.
genelde fps oyunları oynuyorsan 1080p kalsın ama ileride hikayeli oyunlar oynamayı düşünürsen 2k monitör tavsiye ederim.Anladım teşekkür ederim bir sisteme uygun bir monitör alınır mı? Şu an ASUS 165 Hz VA panel bir monitör kullanıyorum genelde FPS oyunları oynuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.