Metro internet nedir?

Simetrik internettir. Fiyatları çok pahalıdır simetrik olduğu için. Normal kullanıcılara simetrik interner verilmeme nedeni de şirketlere metro internet satılmasından dolayıdır.
Tam olarak öyle de diyemeyiz hocam çünkü Türkiye’deki isslerin tekelleşmesine alıştık, türknet kullanılıyorum odama kadar fiber kablo geliyor, 1000 mbps download 1000 mbps upload alıyorum.
 
Tam olarak öyle de diyemeyiz hocam çünkü Türkiye’deki isslerin tekelleşmesine alıştık, türknet kullanılıyorum odama kadar fiber kablo geliyor, 1000 mbps download 1000 mbps upload alıyorum.
Kapitalizm. TürkNet'in kurucusu bir gün rüyasında "hadi şu tekelleşmiş köhne sektöre onların hizmet verdiği gibi hizmet verip büyüyelim" dememiştir. Farklı bir şey sunması gerekiyor sıfırdan kurulan bir şirketin. Kablonet ve Süperonline zaten hali hazırda var olan büyük şirketlerdi ve TT'a alternatif olarak gelebildiler.

TürkNet'in kurucusu 4 dil biliyor, MIT'de okumuş yani yurt dışında internet nasıl işler bunu biliyor. Yurt dışında simetrik interneti pahalı satmak diye bir olay yok. Adam yurt dışındaki sistemin burada tutacağını öngörüp risk almış şirket kurmuş. Yavaş yavaş altyapısını yayıyor.

TürkNet yenilikçidir bunu kabul ederim fakat istisnalar kaideyi bozmuyor.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı